Jump to content

palcuiealex

Members
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

palcuiealex's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. E cu totul alta chestie: La Arena Leilor, se duc oamenii cu ideile pentru ca au nevoie si de altceva in afara de bani: consiliere, experienta business/antreprenorialam, pile, etc. Mark Zuckerberg spune la Startup School, ca prima data cand a fost creata Facebook, ea a fost facuta ca una in "parteneriat" in Florida, in loc de un SRL normal, langa ei in Palo Alto. Iar Zuck dupa ce a luat primii bani de la un fond de investitii, abia atunci au inceput sa ii spuna "baietii": fa SRL, plateste taxele astea, reinvesteste profit, etc. In schimb ce se intampla aici, e furt prin stelutele de la termeni si conditii.
  2. Daca e weekend... atunci ++nparticipanti.
  3. Nu am vazut deloc challengeul postat pe forum. Doritorii il pot descarca de aici => http://defcamp.ro/DFC2011.zip Si felicitari Andrei pentru DefCamp... a iesit foarte fain
  4. Ai dreptate, se poate intra oricum. Daca va grabiti prindeti si party-ul.
  5. Ar fi trebuit sa te inscrii de dinainte pe site. Deci nu cred ca poti intra. In 1 ora jumate incep prezentarile, apoi e party.
  6. Iti dai seama ca... nu i-am putut recunoaste. Poate sunt ei, poate nu. Totusi le simt spiritul pe undeva pe aici . Vor fi urcate pe YouTube video-uri de la prezentarile aplicatiilor in max. o saptamana.
  7. Pentru cei care vreti sa vedeti majoritatea proiectelor, am facut un mic live blogging cu ele aici -> Alex Palcuie - Blog: Yahoo! Open Hack Bucharest - Live Blogging Nu stiu daca demo-urile vor fi emise live pe net, dar daca aflu ceva revin cu un link. Edit: Nu e live streaming, probabil vor fi urcate pe internet mai incolo
  8. 41. Unleash a Laser Pointer’s full potential A normal person uses a laser pointer to drive their dog crazy. A geek uses it to melt butter for their grilled cheese sandwich. To unless a laser pointer’s full strength, crack open the case, fry the resistor with a hot soldering iron, then snap it back together and keep it away from flesh/eyes/airplanes. The pointer will burn out after a few hours, but what a fun few hours they will be. Note: this is dangerous. Don’t do anything stupid. A încercat cineva ?!
  9. palcuiealex

    Cia

    Ne vedem la Tg Jiu la o bere rece (poate se înc?lze?te vremea pân? atunci)
  10. Sau, daca vreti ceva mai avansat: Five Best Virtual-Desktop Managers | Lifehacker Australia Pt toate sistemele de operare
  11. As avea o recomandare privind cartile. Mi se pare ca majoritatea cartilor din seria HeadFirst ( Head First Labs from O'Reilly Media, Inc. ) sunt scrise in cel mai haios mod posibil. Si nu conteaza varsta (poti sa ai 24 sau 14 ani) pt a le citi + explicatii pas cu pas si exercitii destul de destepte. Ca exemplu: nu prea mi-au placut niciodata cartile HTML care incep din prima si te iau: tagu html, apoi head, apoi body, etc., pana ajung la ultimu rahat deprecated. Cartiile astea te invata destul cat sa te descurci (ramane pt tine aprofundarea) + ca se gasesc pe torrente destule si exercitiile se descarca de pe siteul lor.
  12. Un fel de touch pad. Ii designe pad. Foloseste pix pt a desena. Si nu e Table PC. Am un prieten care e la fel designer de masini.
  13. Bun am vazut discutandu-se chestia asta dar nu am inteles ceva: Daca NumarulAscuns ma suna pe mine si eu redirectez apelul la calculator... Cine va plati, eu sau nrascuns ??? Si ma mai intereseaza ca in cazul unei facturi detaliate, DACA apare ceva pe ea (ex apel, cost, ceva)
  14. Ce misto ca ala care l-a atacat a iesit in aplauze . Prea tare. It is the beginning of the end for Microsoft
  15. VEzi ca e unu mai darnic: Kenpachi. Poate te ajuta cu .... ceva. Poti sa-i dai si PM
×
×
  • Create New...