Jump to content

saddameu

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

saddameu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. ultimul update a fost fud 1 o luna, mai astept romani doritori
  2. defapt are cam 1 an vechime si difera in proportie de 95% fata de versiunea de acum
  3. vrei sa visez eu de ce program e serverul ala?te-am intrebat ce e
  4. s-o stapanesti sanatos, are 1 an vechime, mai uita-te si tu la diferente, am adaugat tzaspe mii de obtiuni de at si e schimbat in proportie de 90 % asa ca nu mai vorbii daca nu esti in cunostinta de cauza;) ms, pacat ca e atata ura peste tot, si e plin de trolleri care nu-si vad de viata lor si se baga fara sa aiba nici cea mai mica cunostinta de programare, dar deh, am vazut care e media de varsta pe forumuri si n-am cum sa le cer mai mult decat ii duce.
  5. nu dau crypturi free sa aiba cn sa-mi dea de lucru scanand pe virustotal si jotti, dak te documentai putin ai fi vazut ca dark comet de exm. e in delphi.Imi spui ce vrei matale sa cryptezi si eu iti spun daca e compatibil cu crypteru sau nu. Cumpara-l, si iti faci cate crypturi vrei, daca nu, sa fii sanatos;)
  6. i-auite pe cine gasesc pe aici:D nu stiam ca esti pe forumu asta, ms
  7. pt ca am specificat ca disccountu e valabil doar pt romani, si am preturile cu disccount aici rst, pe site-ul meu sunt pt straini preturile, oricum ne-am lamurit pe mess;)
  8. 1.Crypterul include un tutorial 2.Nu ai de unde sa stii de pct 1 pt ca nu ai crypterul. 3.Crypterul trece de kaspersky 2011 si 2012 si cu startup on. 4.Nu mai vorbi daca nu esti in cunostinta de cauza. 5.Ms
  9. este 0/35 de peste 2 sapt si de obicei ramane fud 2-3 sapt, si daca este detectat in 2-3 zile fac update asa ca nu trebuie sa-ti faci probleme;) scan log: http://myavscan.net/result.php?scan=MjU1OTcy
  10. da, a scazut putin traficul dar asta nu-i o problema, se poate intra usor cu vpn pe hf
  11. Informations: Extension Changer: Website: www.Saddam-Crypter.net (for new informations and updates) Purchase: PayPal: 6 Months Package Lifetime Package Liberty Reserve: 6 Months Package Lifetime Package Probabil ati auzit de crypter, probabil ca nu, eu sunt coderul, proiectul este in picioare de peste 1 an si vazand ca aici se cer crypter, m-am gandit sa-l vand si aici. Normal, pentru straini pretul este de 35/60 euro dar avand in vedere ca noi nu avem salarii ca cei din afara, o sa-l vand aici cu 25, respectiv 50 euro. Screen-urile nu sunt 100% updatate, vizitati website-ul. Crypterul include si un tutorial in lb. engleza, dar pot ajuta prin teamviewer pe cei nestiutori. Pt neclaritati si nelamuriri, simtiti-va liberi sa intrebati. Fiind primul post, as vrea sa salut pe toata lumea.
×
×
  • Create New...