Jump to content

mathrex

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

mathrex's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. pai iti poti pune si 1.000.000 $ ,dar te-ai gandit daca nu cumva maine nu ai DIICOT-ul la usa ?
  2. Salut RST! Am dat pe youtube de un video care iti arata cum sa-ti modifici suma de bani din cont , in descriere este un link de unde se poate descarca exploit-ul iar intr-un txt spune ca :"The Exploit is protected using ARP Poisoning therefore it is undetectable."..este adevarat ca ARP poisoning nu poate fi detectat,so paypal nu-si va da seama de frauda ? Edit: Il mut la offtopic ca sa te futa lumea-n gat!
  3. Pentru cei care nu cunosc prea multe despre quantum computers ,am gasit cateva linkuri care explica unele concepte . ExplainingComputers.com: Quantum Computing Quantum Computing (Stanford Encyclopedia of Philosophy) Quantum Computing Cei drept ca sa iti poti face o privire de ansamblu trebuie dupa parerea mea sa ai niste cunostinte minime de fizica cuantica (fenomene ca superpozitia si Entanglement cuantic)
  4. Salut RST .. de curand am gasit o stire pe un site de stiri:A fost creat CIPUL CUANTIC. Cum va REVOLU?IONA industria IT | REALITATEA .NET si m-a pus cumva pe ganduri .Eu sunt student Automatica si calculatoare Bucuresti in anul 2 si am de gand sa ma specializez pe securitate informatica in viitor .Acum cativa ani am mai vazut o stire pe Yahoo! Deutschland in care se vorbea de asa numitele calculatoare cuantice si mentiona si acolo ca odata ce acestea vor aparea securitatea nu va mai fi o problema explicau ei ca atunci cand transmiti ceva spre un alt calculator ,acest lucru se va face instantaneu ,un fel de teleportare adica un semnal ajunge de la A la B fara sa parcurga o distanta deci astfel nimeni nu va mai putea intra pe fir ca sa zic asa.Avand in vedere acestea credeti ca in viitor securitatea calculatoarelor va mai fi o problema ,mai sunt necesari specialisti in acest domeniu sau problemele cu care ne confruntam acum din punct de vedere al securitatii vor fi de domeniul trecutului?
×
×
  • Create New...