Jump to content

alinasd

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

alinasd's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. cum facem sa downloadam si noi packul asta?

  2. Superb!!....Bingooo..22224444 este parola!!!Bravo Sorelian,se vede clar ca stii ce faci si esti bun in ceea ce faci!Ar fi minunat daca ne mai ajuti pe mine si pe Starlin1337 cu programul si dictionarul..absolut minunat.Daca ma costa ceva,putem stabili conditiile "berii castigatoare" la id-ul : alin_ctin2007. Cu respect pt voi toti Alin. Ps.Silviu,ai fost mai ager ca mine si cu 2 secunde mai destept.Ai fost folositor si m-ai ajutat sa-mi opresc suspansul,(era cat pe ce sa ma imbolnavesc:)))multumesc.
  3. Incantat sa te cunosc!! Ma bucur ca inca mai sunt pasionati,dornici de "aventura" si cat se poate de sociabili! Multumesc frumos pentru interes si timpul tau.Foarte frumos. Intradevar ,andrei e bssid-ul..macar dictionarul cu care ai putut afla parola poti sa mi-l trimiti?va trebui cumva sa ma chit fata de tine totusi..
  4. Poti dovedi aceasta comparatie prin ceva capturi de ecran cu netstumbler sau inssider? Eu am tot LL-1003 cu chipset RaLink 3072,asemenea foarte multumit.
  5. Buna ziua. Daca doreste cineva sa incerce sa gaseasca parola pentru acest wpa,as avea numai cuvinte de lauda pentru dansul.Personal am incercat bruteforce cu tot felul de dictionare,insa fara rezultat.Poate voi sunteti mai norocosi si mai buni decat mine.Spor la treaba.Aveti grija sa nu incingeti prea tare procesoarele si placile grafice:P.Era sa uit,o bere cu siguranta voi ciocni cu vitoriosul. Tot respectul pentru voi toti! mycapture-01.cap download - 2shared
×
×
  • Create New...