Jump to content

PiciuXXL

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

PiciuXXL's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Reputation

  1. Ok. Ms.. Chiar nu stiam ce se intampla:)) Faza e ca aveam niste PM-uri putin importante... Nu ma interesa contul in sine:|. Am alt cont pe care intru deobicei.
  2. Are careva? Am cautat pe google innebunit, dar nu am gasit Un downloader online daca vreti... nu executabil
  3. Cam cate ai? Sunt interesat, vb pe mess
  4. Ce ma? Unde, cui, ce ? wtf? 400 euro? Nu are cum. Nu e furat cu rat ci mi-a dat cineva un mail link in care era <iframe src=ceva si am vazut. Eu am acest xss de ceva timp, dar am vazut ca si altii il au. Am vrut sa-l raportez deoarece altii fac pagube mari cu el. Eu doar citesc conversatiile colegilor de la facultate. Nu-l mai raportez:))
  5. M-am razgandit... Cineva da de adelete... UN admin
  6. Mai bine raportez... Am primit un mail de la cineva cu un grabber care se pare ca... ce crezi? era xss-ul meu. L-am dat cuiva, iar ala l-a dat mai departe... s-a ajuns sa ma arda pe mine altii cu xss-ul gasit de mine. O sa-i dau report imediat... EDIT: Imi puteti spune und epot da report?
  7. Ok.. nici nu ma mai cinui sa raportez nimic... Ms... Un admin sa stearga topicul. Ms:| EDIT: black_death_c4t, de ce as face asta? Nu vreau sa-l vand... vreau doar sa raportez. Sunt unii acre nu au nici o vina si le sunt furate cookie-urile
  8. Salut. A vrea sa stiu si eu daca Yahoo.com are acel serviciu ca la facebook (bug bounty) Vreau sa raportez niste XSS-uri Multumesc anticipat .
×
×
  • Create New...