Jump to content

steelforge

Active Members
  • Posts

    55
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by steelforge

  1. Mare mancatorie pe acest forum, stafful da ban cui vrea si ocoleste prietenii si daca stii sa pupi BINE in fund o duci regeste.

    I-am dat report lui askwrite pentru offtopic (logic ca nu a patit nimic din moment ce si-a rujat buzele sa pupe fundurile de pe aici), azi m-am gandit sa fac intentionat offtopic sa vad ce se intampla.Direct ban pentru offtopic, pe QUADMACHINE ban pentru "buletin fals" sau ceva de genul =))) (da-te in mortii ma-tii asa motiv de ban, cred ca va plictisiti si cateodata va ganditi sa imi futeti un ban, nu-i nimic "haters gonna hate").

    TheTime stiu ca tu esti cel care are grija de mine, vezi sa nu iti pice parul din fund la cat te pupa astia.

  2. Daca va rog sa nu incepeti un flame war se poate? Am inteles ideea asta din celelalte topicuri si totusi eu ma bazez pe "orice munca se incepe de jos", nu ma astept sa fiu laudat ci pur si simplu un coment "bun, mai exerseaza", "inca mai ai de invatat" daca pricepeti ideea.Nu m-am suparat deloc si la celelalte critici negative pe care le-am primit, doar ca am fost putin nervos din cauza lui @Rickets ban permanent).

  3. - Romania ii tara mea. Crezi ca daca te umflii in pene si injuri cand ti se scoala, ca demonstrezi ca esti patriot pe aici sau mai roman ca altii? Urasti fara rost! Ii foarte posibil ca esti o unealta controlata de altii psihic si sentimental. Stai jos si mai rumega si poate mai iesi in lume un pic mai mult.

    Lucrezi umar la umar cu unguri, nemti, romani si altii natii. Mancarea ce o mananci ii ungureasca, ieftina si buna. Macar sa fii mandru de ce-o produs romanii, dar romanii pe care romanii i-au ales sa ne conduca ne fura si ne mint. Nu am votat pe nimeni, ca nu am avut timp sa ma duc la ambasada Romaniei sa votez. Oricum, cu vorbele de mai sus sau fara ele, si de comentariile tale, mi se falfaie. Ti-am dat dislike ca esti inapoiat. Uraste cat vrei, ca tot la maciuca parlamentarilor ajungi!

    w00t? "umflii" , sir you should buy "Abecedar".

    mDRldoh.jpg

  4. Da, dar eu am inca 5 site-uri pe langa ala si am si peste 6.000-7.000 pe zi la unele site-uri, si daca observi nici nu ma ocup de el :-?? e doar un moft de-al meu :-??

    Daca am incepe toti sa postam toate xss-urile de la toate prostiile de site-uri ar fi un dezastru pe rst.

    Nu va inteleg deloc si cica sunteti comunitate, de ce judecati cartea dupa coperta? Dupa cum vezi am cont inregistrat din 2011 si am inceput sa activez de cateva zile, sa imi spui si mie cu ce am gresit ca am facut 3 sau 4 topicuri.Nu cred ca am inceput cu mistoul pe forum cum fac alti utilizatori cu cont nou, nu am depasit limita si nici nu am facut post-hunt.Inteleg ca

    faceti caterinca de altii pe care ii cunoasteti, dar nici asa sa va bateti voi pula de utilizatorii noi care isi vad de treaba lor.

    Deja v-ati intrecut cu gluma, presupun ca nici nooberatorilor nu le pasa.

  5. Eu cred ca tu faci parte din categoria "hai sa urmam turma ca noi nu suntem mai prosti,ce dracului".

    Toate reply-urile care nu au treaba cu postul meu(OFFTOPIC in cazul celor analfabeti gen haked) au fost raportate si nu imi pasa de comentariile voastre de prisos, ramaneti ontopic ca doar nu sunteti copii de gradinita.

    Totusi sugerez unui moderator sa inchida threadul, deja se intrece orice limita.Ce sa discuti cu ciobanii?

  6. Alo propun sa iti dai in pula mea log out cu show off-urile tale de rahat cum iti permiti sa vorbesti de IQ cand tu il ai pe minus?

    Veniti toti prostalai pe aici si faceti figuri ia-te cu @haked s-a simtit cu musca pe caciula cand am precizat ceva despre IQ.

    • Downvote 1
  7. @Goke,goku,songoku ?:facepalm:, cand esti prost macar recunosti? Amicu` cu mai mare pliscu` din moment ce sunt nou incerc sa ma orientez dupa alte postari si de aceea am scris "vulnerabilitatea nu a fost raportata." sau Status: Not Reported, daca eram tembel si nu ma ducea mintea sa fii sigur ca postam aiureli sau cine stie ce.

    Ce mie un cioban crescut intre oi sau voi, nici o diferenta.Vad ca ma luati la pula toti fiind nou, vreti respect pe cand voi va purtati de parca sunteti niste ciobani.Ce sa discut cu voi cand minimul de iq nu depaseste nivelul marii negre, unele persoane ca mai sunt si altii care sunt cu capul pe umeri si stiu sa discute normal.

×
×
  • Create New...