Jump to content

steelforge

Active Members
  • Posts

    55
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by steelforge

  1. Ai luat teapa si imi parea bine, nu gresisem cu nimic.
  2. @StaffDeCacat, Claudel iti da la muie pana vomiti kilometrii de pula care au intrat in ma-ta.Pofta buna si vezi sa iti termini lectiile.
  3. Mare mancatorie pe acest forum, stafful da ban cui vrea si ocoleste prietenii si daca stii sa pupi BINE in fund o duci regeste. I-am dat report lui askwrite pentru offtopic (logic ca nu a patit nimic din moment ce si-a rujat buzele sa pupe fundurile de pe aici), azi m-am gandit sa fac intentionat offtopic sa vad ce se intampla.Direct ban pentru offtopic, pe QUADMACHINE ban pentru "buletin fals" sau ceva de genul ) (da-te in mortii ma-tii asa motiv de ban, cred ca va plictisiti si cateodata va ganditi sa imi futeti un ban, nu-i nimic "haters gonna hate"). TheTime stiu ca tu esti cel care are grija de mine, vezi sa nu iti pice parul din fund la cat te pupa astia.
  4. Daca va rog sa nu incepeti un flame war se poate? Am inteles ideea asta din celelalte topicuri si totusi eu ma bazez pe "orice munca se incepe de jos", nu ma astept sa fiu laudat ci pur si simplu un coment "bun, mai exerseaza", "inca mai ai de invatat" daca pricepeti ideea.Nu m-am suparat deloc si la celelalte critici negative pe care le-am primit, doar ca am fost putin nervos din cauza lui @Rickets ban permanent).
  5. google search : ipb [versiune] exploit [versiune] = scrii versiunea instalat de ipb (ex: 3.3.4)
  6. Daca esti interesat te pot ajuta eu, cateva lucrari de ale mele le gasesti aici. https://rstforums.com/forum/89703-salut-rst.rst
  7. w00t? "umflii" , sir you should buy "Abecedar".
  8. Nu mai scrie `buna` ca se intelege a fi de la `bulangiu`, asa scriu poponarii cand vor sa intre in `contact` cu iubitii lor.
  9. Ce sa mai coaie, tu esti fan adevarat RST.Nici aia addicted nu te intrec...
  10. Este prima data cand aud de unguri, nici nu stiam ca au existat vreodata sau ca exista.Este un hibrid ceva intre maimuta si sobolan de apa? LE: @WarLord daca esti bozgor te invit sa te duci drq in tara ta!
  11. Asa scrie ungurul asta nebun, are o gramada de posturi inutile pe aici cu el si stramosii lui care nu au existat.
  12. Rickets nu stiu de ce am impresia ca nu o sa mai ai in vecii vecilor cont pe rst , am eu o premonitie Well done Wildchild.
  13. Aerosol de ce nu iti faci un blog/site ceva unde sa le publici, trafic + adsense (pacalesti google ca este unique content) => CASH, muuult.
  14. steelforge

    ;)))

    Ai luat ban? Nu-i nimic, plangi oleaca si iti trece.
  15. Mersi @alecseu, bun ala cu multiplier la ani.L-am adaugat la bookmarks.
  16. @ Kalashnikov. Staggering Beauty asta imi place, ce panarama este.Daca muti mai repede cursorul zici ca il curenteaza.
  17. Hackuri pentru jocuri gen alea pentru PPD/PPI?

  18. nu ma intereseaza parerile voastre, cui ii trebuie si il foloseste o sa imi multumeasca el mai tarziu Idee si design: M0hikan Link descarcare: Deface
  19. Doare prostia omeneasca, spune-mi si mie Einstein ca eu nu prea stiu.Tu nu vezi ce raspuns am primit, numarul de telefon nu este corect.Numai "petargi" de oameni, doar faceti umbra pamantului ca in rest nu are ce sa faca lumea buna cu voi.NE RESPIRATI AERUL SI IL POLUATI CU PROSTIA VOASTRA,MURITI!!!!
  20. Dupa ce le-am trimis documentul semnat: Your fax to sales@one.com at 4911235307 has failed because the receiver's phone number is disconnected or bad. Si poza: Voi cum ati reusit?
  21. steelforge

    Cleverbot

    Do you know what means TUDOR? I don't know what it means and I didn't ask anybody... TUDORMEAI CAND EU O FUTEAM PE MATA. If you are a human then can we be friends. Yeah sure,we can be friends if you know Tudor. Yes let's be friends. Did your creator tell you this? Yes he did, are you a ggirl bot or boy bot. Humans are not bots. I know, I'm a human, you're a robot, it's a fact of life. Sa mori tu,frecami-ai penisu ca placa de la platan pana faci scretch ca FREAKADADISk! I'm a human named Nancy who can speak a bit of French and play saxophone too! Cleverbot: Why did Gary abandon Loneliness? User: Because u suck my dick,u fucking virtual bitch.. Cleverbot: What would you prefer I say? User: Say yes.. Cleverbot: Yes.
×
×
  • Create New...