Jump to content

cl4u123

Active Members
  • Posts

    57
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

cl4u123's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Pacat de voi ca ala care l-a postat nu merge, deci pentru ce pula mea va bagati in seama si CERETI scanner-ul MOCA? POATE PENTRU CA NU E FREEWARE ASA CUM ZIC PAPAGALI ASTIA?
  2. Vandute 50 lu aditza. Alta zi, alte RDP-uri fresh
  3. Se vand RDP-uri fresh de toate tarile si pe comanda (tara, configuratie, windows server 2003/2008, xp, etc) Preturile depind de cerinte, in general cele de italia si anglia sunt mai scumpe, restu de america sunt 1E bucata de la 50 in sus, plata LR sau coduri orange (prefer LR)
  4. Cum e sa se bage altu pe thread-u tau?
  5. Asa e coaie, nimenu nu mai foloseste ICQ... ca tu si stii cine foloseste si cine nu. Ca nu-l folosesti tu, si vorbesti pe Messenger cu toti copii care sunt spameri si hackeri e alta treaba. Daca erai persoana potrivita aveai deja ICQ. Peace
  6. cl4u123

    RDP-uri.

    Eu vand, nu caut sa cumpar @Artist cine strica ma piata? eu sau tu? cine se baga pe thread-u altuia? abtine-te mai bine..
  7. cl4u123

    RDP-uri.

    de ce nu-ti deschizi frate un thread ? si uite ca sunt mai smecher, 100 de rdp-uri 80LR sau 50 30 LR poftim !
  8. cl4u123

    RDP-uri.

    UP UP UP RDP-uri fresh !
  9. Salut. Vreau si eu frdpb versiunea privata daca o ai desii ma indoiesc ca mai merge.

  10. Stii care e faza? Eu l-am pus la vanzare cu un passfile facut de mine care prinde bine, si gasca asta l-a pus "free" cu passfile standard care nu ia nimic... dar culmea, nici programul nu merge. EDIT: Si ca sa lamuresc pe aceasta GASCA aka hKr, varianta nici macar FREE nu mai e, pentru ca a taiat rusul toate legaturile in el, iar ca sa-l primesti tre sa platesti. Si de aia il vand eu. Iar rusul din cate am auzit ii dai bani si iti da ignore. So... Nu costa si treaba asta ca a fost crackuit ? Sau ar trebui sa fie totul moca? In fine.. asa-s bagatorii de seama
×
×
  • Create New...