Jump to content

undefined.

Members
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by undefined.

  1. Avatarul e pus la "misto" sa verific dimensiunile, nu l-am mai schimbat
  2. Aici m-am pierdut... Folosesti sau nu si linux?
  3. Nu stiu de ce am impresia ca esti baiat si vrei sa vezi reactia celor de aici.
  4. Tema o sa o schimb in seara asta!
  5. Multumesc, nu am dat copy/paste, daca te referi la asta : B-Security.Ro Forum -View topic - Cum sa furi "hotii" mi sa parut interesant, si am specificat sursa, tutoriale o sa fac, e destul timp. b(be)-security = be security = fi securitatea, sper sa intelegi la ce ma refer.
  6. Nu ma deranjat cu nimic, banuiesc ca am facut o greseala cand am oferit acele VIP pe "dea moaca". Orice parere e binevenita.
  7. Nu, nu se va intampla asta @pr00f, daca nu are legatura cu IT-ul, nu va mai reveni pe forum, in afara de cele 5, nu se va oferi decat celor care merita! O sa tin cont de parerile tututor, va multumesc!
  8. Asta si caut, o echipa, am primit pm de la interesati. Pana atunci o sa incerc sa postez cat mai multe. Vad ca s-a gasit si cineva care sa dea flood, cu ocazia asta tin sa ii multumesc.
  9. B-Security.Ro Forum -Pagina Principala Un forum care se ocupa cu securitatea/programare/tutoriale. De asemenea am nevoie de o echipa, daca se ofera cineva, forumul a fost deschis azi. De asemenea se ofera 5 conturi VIP pentru cine posteaza aici: http://b-security.ro/viewtopic.php?f=2&t=3
  10. Nu se iau in considerare de Google, am incercat si eu mai demult.
  11. Nu cred ca "meditator" este ceea ce cauti, ca sa inveti sa te "joci" trebuie sa experimentezi singur, ia de la inceput, invata un limbaj de programare, invata sa folosesti linux, nu totul se rezuma la "programashe"
×
×
  • Create New...