Jump to content

Lethe

Active Members
  • Posts

    69
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Lethe's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

13

Reputation

  1. E sudo apt-get install mesa-utils Te-am mai intrebat daca ai driverul proprietar (adica AMD/Nvidia) instlat... Dupa ce instalezi asta dai comenzile de mai sus.
  2. Poti zice si ce versiune de flash ai: type about:plugins in browser si vezi la flash Mai multe forumuri = mai multe sanse de reusita ?
  3. 32 sau 64 biti ? Din cate stiu eu merge flash pe 64. Ai driverul proprietar la placa video ? apt-get install mesa-utils glxinfo | grep render
  4. Size 5.73 GB Ratio: 9.215 | Uploaded: 824.87 MB Sorry, can't help you. Vezi si Index of /Electrotehnica/ Index of /
  5. Ce carti ? Marimea fisierelor estimata ? Poate ti le downladez eu.
  6. Eu iti recomand Advanced Bash-Scripting Guide si pdf banuiesc ca stii deja Perl si ce-ti mai trebuie.
  7. Un articol care mi-a dat de gandit. Sincer, desi sunt user de GNU/Linux de ceva timp nu stiu ce e ala inode si de ce ext nu necesita defragmentare (desi parca am citit pe undeva ca nu e adevarat, nu mai stiu sigur). Folosesc GNU/Linux (Fedora 16 momentan) pentru ca ma simt mai 'hacer' cand folosesc terminalul, pentru ca m-am indragostit de KDE, pentru ca vreau. Fiecare foloseste ce vrea, ce ii indeplineste nevoile si cand vrea, maine mi se scoala pula si pun Slackware in loc de Fedora Totul devine o religie si eu urasc religia religia sistemelor de operare, limbajelor de programare, etc. Imi place cum a expus Nytro problema, din cate am citit eu pe forum nu e prea multumit de GNU/Linux si a folosit Mandriva.
  8. Lethe

    Fun stuff

    tinkode@SSL-Inject:~$ sudo apt-get upgrade Reading package lists... Done Building dependency tree Reading state information... Done 0 înnoite, 0 nou instalate, 0 de ?ters ?i 0 neînnoite. tinkode@SSL-Inject:~$ sudo apt-get update http://i.imgur.com/XGiIa.png Kubuntu 11.10 crash / Forumul Ubuntu România
  9. Tot ce gasesc la bibleoteca de Agatha Christie. Psihologia multimilor Gustav le Bon Online: Propaganda Edward Bernays
  10. Linux, linux, GNU/Linux Unix GNU/Linux Microsoft List @Darwin, pune mana si invata (preferabil si despre cel care il ai la nick ) , you are a waste of time for others, ai atatea surse de informatii, trebuie doar sa vrei.
  11. Lethe

    Despre mine

    Salut. @silvian0 vrea sa zica , ca ajutorul este voluntar. Multi oameni confunda ajutorul cu mura-n gura. Cel mult poti sa capeti o indicatie, sau link spre manual (dupa caz ) Singurul ajutor este self-help. P.S: Din cate vad eu ai cam inceput cu stangul si nu iti dau mai mult de 14 ani. L.E: Acuma am vazut postul de la cati ani ai, se pare ca nu m-a inselat intuitia.
  12. https://rstcenter.com/forum/47832-ur-i-windows-ul-v-place-ipad-ul-iphone-ul-linux-ul-sau-alte-chestii-hardcore.rst
×
×
  • Create New...