Jump to content

Jackro

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Jackro's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Mai bine il faceai in engleza ca te gandeai la miliarde de posibili visitatori si nu la 20 mil. Si doar trebuia sa copy / Paste inclusiv descrierea. Sper ca va merge bine site-ul in toate browserele versiuni actuale si viitoare si nu se vor incarca toate jocurile odata ( stii tu ce spun).
  2. Blogspot is the best free blog bulider deoarece: 1. 100 la 100 gratis 2. castigi toti banii din reclama. Siteuri cum ar fi weebly iti iau 50 la suta. 3. poti folosi domeniul tau fara a fi taxat cum fac altii cum ar fi wordpress.com 4. detinut de google si deci asta inseamna incredere la cum va merge si cat timp va exista bloggerul. 5. nu-ti baga ads de la ei ca altii ... daca te uiti la sosblog o sa vezi ca aia isi bat joc de tine si de munca ta 3. poti modifica un template cum vrei tu plus ca sunt mii de unde poti alege. 4. Suport urias prin forumuri nu ca altii. 5. unlimited hosting daca ai imaginatie. da bine ptr 6 - 10 dolari lunar mai bine iti cumperi unlimited hosting, folosesti wp.org sau joomla sau etc. Poti folosi acest hosting ptr mai multe siteuri nu doar ptr 1 deci e o afacere buna.
  3. Dupa cum am zis: Pun pariu ca tu faci parte..... nu ca ai zis Si ca sa vezi ca sunt baiat bun o sa editez postul si nu o sa te mai injur.
  4. Auzi vezi ca-mi targ pula-n mata. Pun pariu ca tu faci parte din categoria laudarosilor care se lauda ca e hacker, care vrea sa sperie pe alti ca e hacker fapt pentru care asunge fata la puscarie. Pun pariu ca tu nu tii la mata ca daca ai tine poate ai cauta servici si nu tepe. Da crezi ca numai laudarosii isi pot face siteuri de comert si sa dea tepe. Si ca o curiozitate am absolut toate date adminstratorului internet providerului inclusiv cnp-ul, cand ii expira buletinulm ce si cate firme are, procese, etc. Si ca sa ma laud poate ma duc pe l banca sa fac niste carduri pe numele lui sa il bag la bulau dupa ce oi da tepe.
  5. Cine-mi doneaza un telefon vechi pe care nu-l mai foloseste si sta aruncat prin casa cu intentia de a fi aruncat pentru a fi folosit ca modem pentru PC? Eu intru pe net folosind telefonul ca modem si folosind webnwalk de la cosmote cu unele trucuri cum ar fi schimbarea agent userului si / sau proxifiere. Am un vechi sony ce-l folosesc acum dar nu-l mai incarca/ nu mai tine bateria. Ma judec(eu si alte sute de "fraieri" din oras) cu teparu de fost internet provider pe care l-am avut... si deci nu vreau sa mai pun de la el. Periculosu asta cere bani astia in instanta desi el nu a furnizat internetu in ultimii 2 ani cand nu am mai avut net pe PC ci doar pe tel... bineinteles ca nu a trimis nici facuturi/ notificari sa ma anunte si sa stiu ca as avea ceva de plata in acesti 2 ani. Am vrut sa fac la alt provider separat (si nu cu TV inclus pe care-l am deja deorece nu e pe numele meu dar e la aceeasi adresa) contract pentru internet dar nu se poate separat pe aceiasi adresa. Am vrut sa fac de la cosmote dar dupa 2 giga viteza se reduce la 128 kb care in realitate e 16 kb si nu poti face nimic cu asa viteza redusa plus ca prin webnwalk si telefon 3g viteza era 45kb(aia reala) vs 16 kb. Deci pana gasesc o solutie + un servici ma voi chinui cu telefonul. Acu folosesc un tel ce duce 9 kb pe sec si are numai gprs iar din moment ce nu am servici sau bani nu pot cumpara unul mai performant (ala 3 g nu era al meu) sau la care sa tina bateria cand il incarca PC-ul. Deci daca aveti un telefon rau care tine bateria la incarcat din PC chiar daca are numai GPRS mi-l puteti da mie ca voi plati eu posta.
  6. schimba templateul ca daca nu sti in header sau footer parca nici nu are.
  7. A redat 8 la suta si in baza imprumuturilor ce le vor face ca in realitate bani nu sunt... tara inprumuta miliarde de euro pe an pentru a plati pensiile... Base si PDL nu erau idioti sa taie daca aveau de unde.. Astia vor face datorii si cand vor veni altii/ urmatorii la guvernare li se vor sparge in cap lor ... daca nu ajungem ca Grecia intre timp. Vrajeala penala si nesimitire cum au astia care sunt acu PDL, PSD, PNL in alte tari se pedepseste cu revolutii si executari. Ce-l doare pe Ponta-n bas ca romanu mananca fasole si turbeaza ca nu are viitor cand el are masini de zeci de mii de EURO si se da la raliuri ca omu isi traoeste viata. Ce o doare pe Udrea-n pasarica cand are genti si haine de mii de euro bucata iar romanu se imbraca de la second hand. Nici macar nationalisti nu sant ca bozgori ca Csibi Barna dau foc lui Avram Iancu si nu-l vad in puscarie. Nici macar romanu de rand nu e nationalist ca altfel daca ar fi ar lichida in stilul IRA si ETA sau prin forta toporului bozgori care au pretentie de autonomie teritoriala sau dau foc la eroii nostri. Si sa stiti ca marea majoritate dintre unguri nu prea ii intereseaza pe ei autonomia sau ce ce vor unguri extremisti si deci cu atat mai mult cacati cum sunt Csibi si Tokes trebiue bagati la inchisore rapid... eu personal ias extermina cu tot cu familiile lor pentru a da un exemplu.
  8. Pacat ca la marea majoritate dintre romani nationalismul si dragostea de tara trece prin stomac.
  9. N-am mai auzit pan acu de persoane din Ro care sa cumpere Windows original Da poate nu era original si doar crezi ca era... poate era facut in China. De unde e cumparat? Si eu tot avast am si nu a gasit niciodata virusi iar windowsu nu e original.
×
×
  • Create New...