Jump to content

Pastilatu'

Active Members
  • Posts

    1154
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Pastilatu' last won the day on April 16 2009

Pastilatu' had the most liked content!

About Pastilatu'

  • Birthday 05/22/1990

Converted

  • Biography
    Member of Romanian Security Team Since 2006
  • Location
    Bahamas
  • Interests
    Bitcoin
  • Occupation
    Webmaster

Recent Profile Visitors

3094 profile views

Pastilatu''s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

112

Reputation

  1. I am old SpiridusuCaddy / SpiryBTC and all that in once place. I am Godzilla and fuck Binance & CZ

  2. Ai idee cati prieteni au articole pe coinjournal si cointelegraph si arstechnica, etc? WTF? era parca 0.3 BTC un press release ultima oara cand imi amintesc. Chillout . Tot useless si cersetor de atentie ramane.
  3. Nu nu a furat el. Nici nu are habar de Pentesting. Mircea Popescu e doar un troll in lumea crypto. Basically e un nimeni pentru toata presa internationala si pentru tot eco-systemul. Mai cerseste si el din cand in cand atentie....dar nimic prea mult. P.S: E cel mai hated guy din Bitcoin/Crypto world. Are cativa sustinatori spalati pe creier. Si poza aia cu sampanie la 16 lei. FMM , pai eu la bani mei imi iau una la 2000 de euro. Dar el la bani lui isi ia de 16 lei? Pff... Anyway nu e nici cel mai aproape de hacker. In schimb , da hackerul a facut o treaba legala in baza conditiilor contractuale DAO.
  4. Pastilatu'

    Goodbye!

    May he rest in peace! that sucks.
  5. Depinde cum o iei cumetre ..viata e 100% quantum physics in fine ... ce stiu tu despre asta . Ma bucur ca am primit un feedback super pozitiv de la multa lume....si era de asteptat ca se mai trezeste un razletz sa fie contra. Dar asa e in viata si e normal si sanatos. Sa aibe cineva o idee opusa. Cam asa se evolueaza. Si poate ca au dreptate in felul lor. Eu am venit si mi-am spus parerea, ideea atata tot . Voi faceti ce vreti cu ea ...mingea e la voi in teren. P.S: Multi zic ca lumea evolueaza...bai n-am nimic cu evolutia. Ba din contra as sustine-o daca exista. Dar daca nu exista. Si nu ma refer ca aceasta comunitate numai e "Black Hat", sunt super ok cu ea asa ..."White Hat". Ma refer la altceva...uni dintre voi va-ti prins. @Gecko ...e un pic un urma , nu-l condamn ....nu am zis nimic de ilegalitatii. Ce ilegalitatii fac eu cumetre? Vi asa cu acuzatii nefondate, pe baza la ce? Avand in vedere ca fac parte dintr-o comunitate apropiata fata de lumea securitatii "cryptocurrency" , nu cred ca e ceva illegal . Sau e in viziunea lui Gecko? O zi buna si chiar ma bucur de feedback.
  6. Pe tine te stiam mai tacut ... cand erai in staff. Kw3 le lua mamele la plimbare. Dar cand erau useri noi inregistrati si erau recalcintrati. Aveam drame in staff? Aveam bisericute dubioase? Intrem si eu poate ma lasa memoria ... . Anyway ai dreptate. Am si zic e un forum de securitate ...domle sa "maturizat" nu ? Cine vrea blackhat sa se ascunde in deepweb si sa dezlantuie iadul.
  7. Hahaha bine ai venit p'aici cumetre. Intradevar 10 ori pe an ...e chiar putin ...fata de 10 ori pe zi.
  8. @Zatarra zice ca useri conduc comunitatea si nu staff-ul. Propun o chestie...de acuma inainte cand mai propuneti pe cineva la VIP sau ca Moderator. Lasa-ti comunitatea sa decida si nu bisericutele de la Area 51. La fel si la demote
  9. hahaha @Zatarra nu e nimic nou , bine pentru cei care ma cunosc pana si Encoded ma ajutat odata la un redesign la unu din site-urile mele adult era un mod de a imi castiga traiul la 17-18 ani. Si ai uitat sa adaugi milw0rm. Acuma nu-mi spune ca vrei niste porn =) ca m-am trezit zilele trecute cu o asa cerere
  10. @aa7670 Iti inteleg punctul de vedere ....fiecare cu ale lui si da sigur putem discuta pe Skype oricand. Sunt open la orice fel de discutie. Si nu nu cred ca ar trebui sa sterg partea cu Super Moderator? De ce? Pentru ca asta spune ca am contribuit la aceasta comunitate destul de mult la momentul respectiv. Si stiu cu ce sa mananca aceasta comunitate....si da imi spun of-ul...nu vad chiar nimic rau in asta....poate un feedback de la useri si nu doar de la mine ar ajuta la o schimbare...la o directionare a comunitatii ....o trezire? Nu trezire e prea mult. Oricum ai inteles o parte din idee.
  11. Calm your tits @1337 Tare rau printscreen-ul ...chiar ca nostalgia.... si acuma spune tu ... nu am dreptate?
  12. @Zatarra , stiu ca si tu ai prins vremea cu Kw3 desi nu cred ca am comunicat mult sau chiar deloc pe vremea aia .
  13. Nu contest asta si eu am un job si un proiect curat. Stai linistit. Inteleg ca nu au timp, deaia multi din gasca veche sau retras. Vorbeam cu Encoded mai devreme si el e curios de feedback la aceasta postare....doarece e de aceasi parere. Ce e de facut intrebi? Sti ce i-am zis lu Encoded? Luat de la zero. Demote la tot staff-ul 2 admini maxim. Si usor usor recreat un staff benefic si cat de cat cu un comportament. Fara ure , fara drame, fara injuraturi, fara chestii de genu: "Ba eu nu-l suport pe ala deci hai sa nu-l bagam in nici un proiect ca m-am injurat cu el" ... In fine m-am luat si de @Nemessis sa mai dea un ban hammer sau sa faca un purge din cand in cand. Poate ca sunt prea melancolic ...dar sincer motivele expuse mai in sus nu ...nu prea m-am mai afisat ... p'aici ...as fi vrut sa ma implic...as fi vrut sa schimb ceva...dar ...nu stiu nu prea as vedea o schimbare...si nici nu am puterea Ma bucur ca ai inteles ce am vrut sa spun si sunt retras de mult =) pensionar desi am vrut de mult sa tot revin cumva...dar cum vedeam niste retardisme ...inchideam tab-ul si nu mai deschideam site-ul o luna.
  14. Hmmm trist dar adevarat. Bine renuntam la partea cu carderii si alti care au daunat forumului...orice gradina are si buruieniile lor. Dar mai trist devine cand gradina se umple de buruienii. Intradevar in zilele astea doar arunc o privire si gasesc maxim 1 lucru interesant. Cel putin ce-a facut Byte-ul cu proiectul "Coailii" e destul de interesant si frumos. In rest ce vad? In partea de sus... "Staff-ul" un admin Nytro care e respectat si respectabil ... respecta ce e de respectat si este un arbitru foarte bune cand staff-ul o ia razna. Din pacate staff-ul ....nu toti dar o parte din moderatori, sunt departe de as merita rank-ul de moderatori. Am cateva nume, dar ii las in pacea lor si mentalitatea de copii la pubertate. Ideea e ca inainte era mai curat, nu se injura ca acuma la usa cortului, nu exista MODERATOR SA TE INJURE SAU ADMIN. Asta e clar, pentru ca atunci cand ai un rank cu asa putere ..bai baiatule ...te comportii ca atare, dar tipic romanesc, unii odata vazuti cu rank-ul inapoi se cred "bar0$@ni" isi iau aere de camatari =). Bun asta a fost pe partea cu staff-ul. Userii, sincer sunt ok unii dintre ei, alti chiar o dau in retardisme, dar nu ma pot astepta la multe de la ei.... chiar imi place sa mai citesc pe la Wireless Pentesting, pe la RST Tools, una alta..mai intru pe chat sa vad ce drame ca in telenovele se mai intampla. Mai vad un deface de la Aerosol ca ia luat lumea VIP-ul care din cate am inteles a fost o inscenare dar in fine. Mai vad cum se mai injura unii alti, recunosc la un moment dat am cazut si eu in prada acestor reactii ...care nu ar trebui sa ma reprezinte. Avand in vedere cele spuse...stiu ca am fost cam vag...dar ideea e ca nu o sa mai fie niciodata respectul si unitatea care era odata. Din pacate si asta e foarte trist. Pace si respect pentru Nytro pentu ca sincer cred ca el e printre putinii din staff care inca au integritate si logica. In rest...nu stiu ma baietii , mai invatati si voi asa sa va ridicatii pe masura rank-ului. Dar cer prea multe .... P.S : Sunt din 2006 membru ...cand era Kw3 admin, eu eram Super Moderator. Si ..nu ...nu am injurat nici un user , oricat de retardat ar fi, ba din contra i-am ajutat cand am putut, i-am indrumat sau ignorat daca am observat ca nu am cu cine . Just saying.
  15. Pastilatu'

    Market onion

    https://dnstats.net
×
×
  • Create New...