Jump to content

Onbuxuser

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Onbuxuser's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. vreau lista cu logins. preferabill de anu asa. 10-20 mega cu conturi gen isteal , hdsteal
  2. Salutare Tutoror. Am nevoie de ajutorul vostru. Dupa um zice si titlul am nevoie de Logs ( Stealer Logs) In special imi trebuie conturi amazon. 2013-2014. Nu ma intereseaza steam origin sau alte tampeni. Cei interesati contactatima la adresa de skype:ebucatariu Ms Mult ( Chears)
  3. Salut, Tuturor. Am un fisier destul de maricel de logs. Care vrea sa facem schimb add me on skype:ebucatariu
  4. Salut Tuturor. Baieti Am o mare rugaminte la voi. Am cautat pe net si nu am stiut nici de unde sa il apuc sa zic asa .... Am auzit ca exista un program numit murphy sau ceva de genul. Stiu ca este folosit la servere. Server-database sau ceva de genu. Am cautat pe google si pe filelist dar nu am gasit mai nimik.. Daca cineva stie cum se cheama programul exact si unde ar putea fi gasit as aprecia foarte mult. Sa aveti o zi frumoasa si astept Raspunsuri si Pm-uri.. Cu stima Onbux !
  5. Buna dimineata Tuturor. Stiu ca sunt nou aicia, urmaresc acest forum de ceva timp, am fost cupat cu munca si am zis ca nu ma bag in seama cu comenturile aiurea fara sa am habar.. am prin asa din mers Ideea despre forum. Stiu ca suna ciudat ce-ea ca va voi intreba si nu stiu cati ati auzit de el, este un program sau un gadget pentru dextop. Acest program are rolul de a te anunta cand pe un site/forum este postat un comment sau un topic nou. Din cate am inteles isi face auto-reload la site si cand e ceva nou te anunta. Stiu cu siguranta ca exista ca am vazut la cineva asa in trecere fara sa intreb sau sa fiu interesat. Acuma m-ar interesa. Am zis sa va cer voua ajutorul ca sunteti mai vechi si cu mai multa cunostinta.. Va multumesc Mult pentru ca ati stat sa cititi Requestul meu. Astept Un raspuns. Cu respesc Onbuxuser.
  6. Multumesc Mult United. Chiar nu vroiam sa postez aiurea. sa fac spam cu comenturile doar pt a avea posturi. Chiar site-ul ala il cautam
  7. Ajutatima va rog cu un decrypter-crypter online unde sa putea gasit toate varitatele de criptari pe care il stiti voi . Eu stiam un site ceva cu un cap de robot cu rosu site-ul nu mai tine Minte. Va Multumesc As aprecia Un PM bafta.
×
×
  • Create New...