Jump to content

p3bogdan

Members
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Website URL
    https://www.smart4home.ro

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

p3bogdan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

21

Reputation

  1. Pai pentru o chestie care are 8 butoane si trimite un mail...
  2. Buna , sunt utilizator vechi al acestui forum, nu am inca 50 de posturi si nu am deschis topicul in markat . Caut un om care stie sa faca o prezentare in html 5 interactiva si crossplatform (responsive site). Este vorba de o prezentare 2 D unde userul poate sa customizeze o casa inteligenta (smart house) aceesta trebuie sa aiba posibilitatea sa selecteze cate etaje are , cate camere si ce senzori vrea sa foloseasca in ce camera... (temperatura , miscare, dimmer ....) Dupa ce userul alege cati senzori si ce vrea sa foloseasca as vrea sa am posibilitatea ca la sfaristul custamizarii casei inteligente sa poata vedea un pret aproximativ si sa primesc pe mail emailul ,numarul de telefon al clientului si senzorii pe care ar dorii aceesta sa ii implementeze. O sa pun la dispozitie imaginile de care ai nevoie. Cine se baga ? Buget: 100 EURO Astept sa vad portofoliu sau macar o schema cu proiectul .
  3. Salutare, am spus asta pe undeva mai sus in topic, se numeste Mesh Networking aceest concept...Spre deosebire de 2.4 GHz sau 5 GHz protocolul standard care se foloseste pentri WiFi, Z-WAVE foloseste 868 MHz pentru Europa, folosind aceeasta unda mai joasa semnalul trece mai usor prin obstacole (pereti ,usi , mobila) + consum redus de energie.(Minunat pentru dispozitivele pe baterii, nu?)
  4. Da, m-am uitat putin peste. Teoretic ar trebui sa mearga minunat daca reusesti sa le faci sa vorbeasca toata intre ele. Daca se apuca cineva de accest proiect vreau si eu sa fiu tinut la curent(nu electric )...
  5. Asa arata interfata pentru configurarea senzorilor: Cat timp o sa pariada un utilizator care sa spunem ca este tehnic si intelege ce e aia o bucla For sau o conditie IF cu montarea si configurare dispozitivelor? Ok hai sa trecem la discutii si intrebari tehnice , scopul Topicului nu este sa promovam vreun brand (cel putin asa vad eu lucrurile).Ar fii util sa gasim solutii la problemele care pot aparea la implementare.Da am gasit probleme si la Fibaro care ai spune ca este un Plug and Play.
  6. Solutie pentru LIGHT DIMMING si pentru monitoarizare consum si ON/OFF priza?Fara sa-ti spargi pereti ? Pi nu trebuie alimentat cumva? Iti intra cablurile alea si pi in doza de la intrerupator? Cu 2000lei ti-ai luat starter kit + ceva senzori in plus in functie de ce vrei.
  7. Ok, pentru un om thenic este minunat un proiect de genul asta.Dar pentru cineva care doar vrea sa cumpere echipamentul si sare cu banii tot FIBARO/VERA ramane optiunea finala.
  8. DA, perfect " O casa smart ar trebui sa fie automata, ". OK , dar pe langa asta cu ajutorul aplicatiei mobile poti sa vezi : -Ce lumina in ce camera e arpinsa. -Temperatura din fiecare camera. -Reglare robinet calorifer in fiecare camera -Te anunta daca ai plecat de casa si ai geamul deschis.(atunci cand ploua) -Ai posibilitatea sa armezi alarma de la distanta.(Armat/Dezarmat) -Poti folosi Geolocatia.(ex:In momentul in caere pleci de acasa sa tina o temperatura mai mica sau in momentul in care ajugi apropae de casa sa inceapa sa urce temperatura.) -Poti sa definesti diferite SCENE (Aproape orice.) -Poti monitoriza consumul de curent din casa inclusiv costurile. -Deschizi usa la garaj de pe mobil. -Deschizi usa la poarta de pe mobil. -Primesti notificari PUSH sau sms cand este declansata o alarma (inundatie ,foc, fum) -ETC... asta este varianta scurta. -The last one. Cand stai in pat si iti vine sa te scurgi pana la intreupator sa-ti stingi lumina. CUM SUNA?Si pac de pe aplicatie LIGHT OFF!!! Eu spun ca este utila. Este scumpa toata distractia? Da este, inca nu suntem noi astea modesti pregatiti sa investim in asta.
  9. Ma bucur ca am gasit interesati pe aici. M2G Ceea ce spui tu este deja pentru utilizatorii avansati care stiu sa programeze Raspberry PI (cu toate ca este pentru incepatori, iti trebe niste cunostinte tehnice sa reusesti asta).Ceea ce ofera Fibaro(DAAAAAAAAAAA, este scump dar asta ar fii solutia plug and play),daca vrei ieftin cauti ceva de la verra.Nu promovez nici vera nici fibaro. Nu este neaparat PLUG-AND PLAY ai undeva la 30-60 de parametrii pentru fiecare senzor. Ideea este ca iti trebe un Smart HUB poate sa fie de la Vera/Fibaro/D-link/Zipato.In momentul de fata eu ma joc cu un FIBARO HOME CENTER LITE (HCL). Este importanta si apliactia (interfata) pentru dispozitivele mobile(telefon/Android/Iphone).Pana acum sunt foarte multumit de ceea ce poate sa-ti ofere Fibaro -Este interesant modul in care senzorii comunica MESH NETOWRK asta inseamna ca senzorii pot vorbii intre ei pana ajunge semnalul la destinatia finala. -Se folosesc de un protocol de comunicare Z-Wave care functioneaza 868 Mhz tocmai pentru consumul redus de energie , dispozitivul intra in stand by pana la urmataoarea comanda sau urmatoarea configurarea..Bateria senzorilor poate rezista si 2 ani fara sa intervii, eu spun ca si 1 an este suficent pentru senzorii wairless.Pentru un dimmed(ala de vine pus in doza de la bec si te poti juca cu intensitatea luminii) nu are baterie se alimenteaza direct din 220, merita banii aia.(Pentru cine ii are si vrea Smart Home). In momentul de fata fac activitatea de cercetare in domeniul asta.Daca va pot ajuta cu raspunsuri la intrebari, cu mare placere. Dai scroll aici ca ai ce citi... http://www.z-wave.com/faq
  10. Buna, nu stiu daca am nimerit bine cu postul asta aici, rog sa fie mutat daca nu este in categoria potrivita? Este cineva interesat pe forum de accest subiect? Eu ma joc cu ceva echipamente wairless (Fibaro). Un concept nou in Romania care permite automatizarea casei fara sa-ti spargi peretii si sa tragi 679 de cabluri... Interesati pe aici?
  11. ZIUA 3 Inca astept acceptul de la peerfly.com Am hotarat sa promovez doar oferlete cu email submit , nu cred ca sursa de trafic (low quality) poate sa faca coversia profitabila pentru pin submit.
  12. ZIUA 2 Am am ajuns cam tarziu acasa si drojdit , inca astept acceptul de la peerfly.com
  13. Salut , m-am hotarat sa impart cu voi experienta din urmatoarea perioada de optimizat campanii, dupa cum spune tiltlu am sa incerc sa monetizez ofertele CPA (Cost per action) promovandule cu ceva recmala ieftina. ZIUA 1 M-am ingresitrat pe https://adpad-v3.ezanga.com de aici o sa cumpar reclama. Am aplicat pentru https://peerfly.com/ de aici o sa iau ofetele CPA. Astept cu nerbdare sa apara HEITARII !
  14. Cine este interesat de plata in functie de coversie. (Vand suplimente nutritive pentru sportivi).
×
×
  • Create New...