Jump to content

ssoollooss

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ssoollooss

  1. ia pune si tu huburile alea..daca ...tot le ai.. !
  2. Tai frunza la caini !

  3. Ma sa fiu sincer..nu am mai folosit de ceva timp link de yahoo..dar imi amintesc ca. How to find someones IP address era functionabil,e f. easy...iti configurezi pe mail,link..si necesita doar sa ii trimiti link pe id..iar ip-ul iti ajunge pe mail. ..Daca nu incerci nu stii...succes !
  4. Toata lumea ,da flood ! M-am gandit mult mai usor sa ii ajut...distractia a fost odata.acum toata lumea da flood ceea ce ma amuza ,pentru asta... m-am gandit sa ii ajutam putin pe "hakleri " mai jos avetii 2 scripturi ,unul pentru aflat ip din skype si unul pentru luat ip chaturilor separate din xat.com( cei care utilizeaza ... ) Skype Resolver ( Cei ce doresc scriptul,contact ... e f easy...scrii id-ul de skype si is magic...have ip ) Iar pentru cei ce doresc si utilizeaza xat.com => http://arcbots.com/api.html%26tools=chatip%26chatroom=help ( unde scrie help,scrii numele chatului ) si ENTER ...IP,PORT.... In curand si scripturi pentru aflarea ip-ului unor userii din xat.com ! Distractie Placuta
  5. zimi si mie comanda s-au un link video cum instalez udp-ul... ! nu am reusit ,momental..
  6. Prototipuri cred ca vroia sa spuna..
  7. ssoollooss

    Rst chat

    ma gandesc de un chat gen: RST chat group - nu stiu...mi-a venit ideea ca multa lume,buna a lasat mIRC-ul pt panaramile astea de chat... ) !
  8. un script/ software de aflat ip la acounturi xat.com ! raspuns fast...
  9. salut cosmin,cum luam si noi 2 legatura?
×
×
  • Create New...