Jump to content

3x.

Members
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

3x.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. In fine cum zici tu , e prima data cand ofer deci pretul mai mic. Intereseaza pe cineva ?
  2. Imi pare rau sa te dezamagesc , dar nu cred ca e treaba ta cu , cat vand . Este un pret suficient pentru inceput , nu cred ca am un forum de gaming " FAIMOS " incat sa cer un pret extrem de mare ! ( sunt forumuri de gaming mult mai " FAIMOASE" care intradevar cer de la 10E + , insa mai am pana ajung acolo ) . P.S 3E topic global .. nu banner !
  3. Primul post : Yesterday, 07:22 PM Detalii , ce detalii doresti sa mai dau ?. Adresa web nu am voie sa o scriu in post , din cate am citit la reguli.
  4. a. Topic Global b. Banner 350x75 deasupra la chat c. Banner 600x75 in fiecare topic dupa primul post ! PRETURI : a. 3E PayPal / Cosmote pe luna b. 5E PayPal / Cosmote pe luna c. 7E PayPal / Cosmote pe luna Pagerank : 2/10 Trafic : 2000 + Cei care doresc sa dea reply si le voi da adresa . Multumesc.
  5. Not Found The requested URL /rst_visiter.exe was not found on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
  6. Am testat pe mine si nu se intampla nimic , boti se conecteaza , prima optiune de la ignore list nu este bifata. El trimite pachetele dar nu primesc nimic
  7. Boti sunt down , ty pentru program.
  8. Daca ai un net "bun" , faci ratie foarte bine cu freelech .
×
×
  • Create New...