Jump to content

Marius3D

Members
  • Posts

    41
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Marius3D

  1. La 650-700 RON iti poti lua lejer un Samsung Galaxy S4 Active aproape nou si e un telefon destul de bun...
  2. Marius3D

    Cartele

    Am nevoie pentru o perioada mai lunga de timp...cateva luni. Am nevoie de cam de 2000-2500 pe luna.
  3. Marius3D

    Cartele

    Salutare Vreau sa va intreb daca stiti de unde pot face rost sau de unde pot cumpara multe cartele din acelea de se distribuie gratuit la vodafone si orange?
  4. Mi-a trimis un prieten un link de pe bash )) deya deea: iesi vecine prin centru mai pe dupa amiaza? adrian bloc: nu ies ca e unchimiu la mine si il ajut cu ceva deya deea: pai nu ai zis ca a venit ieri nicu la tine? deya deea: ce cauta si azi? adrian bloc: nu unchimiu nicu ma deya deea: da care? adrian bloc: ala de ti am zis ca i am baut slobozu din greseala cand eram mic deya deea: looool bashed nebunule
  5. Salutare, am si eu nevoie de cateva conturi pe okazii, cu tot cu mail daca se poate de preferat de la 10 calificative in sus . Lasati replay sau PM pentru a ne intelege. Platesc paypal.
  6. Nu se poate decoda decat la un service, iti spun sigur.Am incercat eu toate metodele posibilie de pe net si nu a mers nimic si pana la urma m-am dat batutsi m-am dus la service.
  7. Marius3D

    Propunere

    Salutare, am si eu o rugaminte la voi, imi puteti zice si mie cateva jocuri fps care se joaca singleplayer sau multiplayer, ceva gen call of duty.... nu stiu, ca m-am saturat de atata metin si wow. Nu conteaza cerintele jocului, ceva frumos ce ati jucat si imi recomandati sa incerc
  8. Problema e ca eu nu prea as vrea sa afle parintii deoarce daca o sa afle nu mai vad masina la anul
  9. Salut Am facut o mare prostie si acum va cer ajutorul.O sa va povestesc tot ce s-a intamplat. Acum 2 saptamani am fost cu un prieten de-al meu la Carrefour si in timp ce ne plimbam pe acolo am vazut ca un raft era nesupravegheat de camere video si ce ne-am gandit noi sa furam ceva din magazin.Am luat in cos 2 controllere xbox 360 wireless, niste perechi de casti si 2 mouse-uri. Am taiat ambalajele la produse, le-am desfacut alarmele, le-am ascuns in rucsacurile pe care le aveam cu noi sigilate si imediat ce am iesit de la casa au venit doi agenti de paza si ne-au dus intr-o camera unde au chemat politia. Acolo ne-au pus sa recunoastem, au facut un prejudiciu de vreo 700 RON, am scris cateva declaratii, au zis ca o sa ne vina citatii si ne-au trimis acasa. Imi puteti spune care ar putea fi pedeapsa pe care am putea sa o primim, avand in vedere ca suntem la prima abatere si avem amandoi 17 ani??
  10. Am eu un Microsoft Touch Mouse cumparat acum 2 saptamani, cat oferi pe PID ??
  11. Salut, recent am facut rost de 2 cd-key cs1.6 , luate de pe computergames. Unul l-am folosit pentru mine si unul vreau sa il vand. Pretul este 4 euro paypal.
  12. Vand cont scenefz, cu ratie destul de mare. Pretul este 2 euro poza: ImageShack? - Online Photo and Video Hosting
×
×
  • Create New...