Jump to content

darknwo

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by darknwo

  1. aha, voua va place sa va bagati nasu pe unde nu trebuie, tipic romanesc. In loc sa va vedeti de laba veniti si futeti topic-ul altuia.
  2. Ce loguri bai taran obosit, sterge-ti cacatul de la gura. Iesi in pula mea de aici.
  3. Si ce pula mea va doare pe voi gaozu' ce fac eu, am zis clar sa nu mancati cacat aiurea aici despre datul invitatiilor moca pentru ca nu are nicio legatura cu topic-ul asta. Faceti-va in pula mea topic cum ca dati invitatii DOTA 2 moca si mancati cacat acolo cat vreti.
  4. Am 12 invitatii DOTA 2 pe care vreau sa le vand. Cei care vor incepe sa spuna ca se dau moca sa se abtina, nu are treaba cu topic-ul asta. Pretul DOTA 2 pe STEAM este de 27,99€ -> Dota 2 on Steam Eu dau cu 15€ bucata, cine vrea mai multe vorbim. Plata doar PayPal.
  5. @ionutz - depinde foarte mult si cat de puternic este semnalul, daca reaver suporta placa ta wireless. Trebuie sa detaliezi mai mult, cu "nu merge" nu e deajuns. Spune ce eroare a dat, sau ce nu a mers. Procesul poate dura in jur de 10 ore. dar cum deja ti-am dat jumatate din PIN ar trebui sa dureze mai putin. Poti incerca si fara parametrul -p si sa o iei de la 0.
  6. Nu mai incerca cu niciun program inafara de reaver ca nu ai sa rezolvi nimic. Pentru acel MAC ce il are reteaua aia nu se poate genera parola din fabrica pentru ca nu au descoperit algoritmul. Foloseste reaver pentru a afla PIN-ul (DE 8 CIFRE) de la WPS si dupa iti da parola WPA/WPA2. Daca te ajuta ceva pentru acel mac PIN-ul poate incepe cu 4315 sau 9901, deci ar trebui sa faci cam asa dupa ce ai instalat aircrack + reaver. 1. sudo airmon-ng start wlan0 2. sudo reaver -i mon0 -b 5C:33:8E:XX:XX:XX -vv -p 4315 SAU sudo reaver -i mon0 -b 5C:33:8E:XX:XX:XX -vv -p 9901 Le incerci pe rand si vezi cu care iti iese. PS: Ai nevoie de mai multe chestii pentru ca reaver sa functioneze, cauta pe Google tutoriale ca sa nu mai scriu eu aici. PS2: Vezi ca dureaza ceva "procesul" cu reaver. PS3: Inlocuiesti in loc de 5C:33:8E........ bineinteles cu MAC-ul acelei retele.
  7. E retardatul de aici https://rstcenter.com/forum/52476-licente-steam-la-preturi-avantajoase.rst , tzepar. Te abureste cu o pagina fake de plata pe un amarat de host gratuit.
  8. Please complete a survey to redeem your reward! A facut crazywolf de-a puncte acu' de nu stie ce sa faca cu ele .
  9. Se gaseste unu de pe aici sa le dea jos taraba, sa vedem cat de experti mai sunt atunci.
×
×
  • Create New...