Jump to content

JohnSmit

Members
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Converted

  • Location
    240067
  • Occupation
    networking

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

JohnSmit's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. //edit: pam, pam. Ban permanent pentru carding.
  2. Uluuu fututi ceara ma-tii blazee
  3. blazeee prindea-mai cu ma-ta in pat de fraier !! datii ban adminii a zis ca vrea sa cumpere conturi i-am zis ca am 150 a zis ca le ia pe toate dar sa ii dau mai intai cateva iar apoi restul! mi-a dat 10 euro i-am dat 60 de conturi de ceva si a iesit de pe mess nu a mai dat restul de bani sa ii dau si restul de conturi.
  4. Mai de graba eu cred ca voi va cunoasteti sau cel putin esti avocatul lui...Nu cred ca bag strambe cu nimic uite conversatia de pe mess tot el ma acuza pe mine ca nu sunt de treaba,cred ca conversatia spune tot.Pot pune si un print cu ea daca tot crezi ca am modificat-o in vreun fel
  5. Chiar asa uite ce plataste...Era mai bine daca ziceai`cauta prosti` mieZu' e pe Zona !: are 9 euro pe asta mieZu' e pe Zona !: nu mai pornesc rdp mieZu' e pe Zona !: acum mieZu' e pe Zona !: dar iti transferi 1 2 3 4 5 6 mieZu' e pe Zona !: cat vrea pl ta mieZu' e pe Zona !: iti mai dau mai multe daca vrei ca eu unu nu am ce face cu ele mieZu' e pe Zona !: sunt pe vdf mieZu' e pe Zona !: si imi iau cu tzaraita credit Wst X: pai fa-mi tu transfer frate ca nici nu ma pricep si nici nu sunt isgur daca merge.. mieZu' e pe Zona !: frate ce draq mieZu' e pe Zona !: crezi ca eu acuma mieZu' e pe Zona !: stau sa te pacalesc pe tine mieZu' e pe Zona !: cu asta mieZu' e pe Zona !: ai reincarcare cartela mieZu' e pe Zona !: si ai acolo incarca cartele altuia mieZu' e pe Zona !: simplu mieZu' e pe Zona !: ... mieZu' e pe Zona !: eu vreau sa imi iau masina si vreau sa ma uit cum sunt preturile pe acolo mieZu' e pe Zona !: daia mieZu' e pe Zona !: si atat Wst X: da-mi un cont sa vad daca pot transfera mieZu' e pe Zona !: hai ca n u ma mai complic mieZu' e pe Zona !: ai paypal mieZu' e pe Zona !: ?
  6. Cristian daca nu cunosti mai bine abtine-te.Majoritatea care cunosc trackerul zic ca este peste filelist.Crede-ma ca nu o sa gasesti invitatii vandute sau date aiurea la cei ca tine,de pe cel tracker...! @gotr00t cand ai intrat pe mine ai zis ca vrei pentru proba..din gresala ti-am dat un neologin,nu am primit nici un ban de la tine!
  7. gotr00t daca ai vinde si tu ai stii despre ce e vb...eram foarte aiurit atunci cand mi-ai cerut tu...de-aia ti-am dat altcev.. P.S si cel putin toti intrati ca aa..da-mi si mie 2 de proba..si apoi zice,hai ca iau in 2 zile si dupa 2 zile nici nu te mai baga in seama..Nu am vandut cate v-am dat pentru proba...
  8. Ar fi cazul sa nu mai comentezi aiurea prietenas...nu cred ca sunt eu ala care avea de gand sa `aburesca` mieZu' e pe Zona !: are 9 euro pe asta mieZu' e pe Zona !: nu mai pornesc rdp mieZu' e pe Zona !: acum mieZu' e pe Zona !: dar iti transferi 1 2 3 4 5 6 mieZu' e pe Zona !: cat vrea pl ta mieZu' e pe Zona !: iti mai dau mai multe daca vrei ca eu unu nu am ce face cu ele mieZu' e pe Zona !: sunt pe vdf mieZu' e pe Zona !: si imi iau cu tzaraita credit Wst X: pai fa-mi tu transfer frate ca nici nu ma pricep si nici nu sunt isgur daca merge.. mieZu' e pe Zona !: frate ce draq mieZu' e pe Zona !: crezi ca eu acuma mieZu' e pe Zona !: stau sa te pacalesc pe tine mieZu' e pe Zona !: cu asta mieZu' e pe Zona !: ai reincarcare cartela mieZu' e pe Zona !: si ai acolo incarca cartele altuia mieZu' e pe Zona !: simplu mieZu' e pe Zona !: ... mieZu' e pe Zona !: eu vreau sa imi iau masina si vreau sa ma uit cum sunt preturile pe acolo mieZu' e pe Zona !: daia mieZu' e pe Zona !: si atat Wst X: da-mi un cont sa vad daca pot transfera mieZu' e pe Zona !: hai ca n u ma mai complic mieZu' e pe Zona !: ai paypal mieZu' e pe Zona !: ?
  9. Vand cont pe czteam.ro 5 euro
  10. da exista iti dau eu da-mi add wst_x
  11. Am eu doua cu lvl de 107 si 124 dar nu ti le dau inainte de plata iti pot da printuri daca doresti...
×
×
  • Create New...