Jump to content

Piny2u

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Piny2u's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Inca avem nevoie... Am vbit cu cativa dintre cei de aici numai ca majoritatea ori nu raspund la mesaje ori ma aburesc... Jobul inca este disponibil.
  2. Salut, (da, da, m-am intors cu un alt job dubios ) Uitati cum sta treaba: este vorba despre acelasi tip ca si inainte. Imi este prieten, sta in LA, bla bla... Din acelasi motiv (sa dus vestea in lume ca Romanii sunt buni hackeri) ma rugat sa ii gasesc unul, motiv pentru care ma gasesc, din nou, aici. Cuvant cu cuvant din ce a spus omul ca doreste: Si nu, omul nu e nepotu lu' unchiu Sam, nu vrea sa se faca hacker, nu imi iasa nici un ban din toata treaba asta si nu, chiar nu e ?eap?. In speranta ca nu o luam de la capat cu toate prostiile de data trecuta va amintesc si va rog: PENTRU ORICE INTREBARE AVETI, ORICE DUBIU SAU ORICE CURIOZITATE, INTREBATI! Nu e mân?rie. O sa va raspund la toate intrebarile si veti afla tot ce vreti sa stiti (Nu fiti porci si nu intrebati de Mama). Am aflat din experienta anterioara ca sunt si copii printre voi (nu ca varsta, ci ca minte). Va rog, mergeti si va jucati in alta parte. ACUM, ma adresez numai celor copti la minte: Va rog sa imi scuzati sarcasmul si nesimtirea din cele spuse mai sus. Jobul este cat se poate de pe bune. Orice vreti sa stiti, intrebati si va voi lamuri.
  3. Salut baieti, Poate unii din cei de aici ma cunoasteti din celalalt thread pe care l-am deschis in aceasta sectiune. Este vorba despre acelasi job. Din pacate prima incercare de a angaja pe cineva nu a avut prea mare success. Nu va pot spune in mod specific de ce (nu cunosc discutiile dintre angajator si persoanele pe care le-am contactat). Cum am spus si in precedentul thread, angajatorul este din USA, plata se va face in USD iar absolut tot ce vreti sa stiti despre job veti afla direct de la el. SUNT DOAR OM DE LEGATURA INTRE VOI SI EL. De data aceasta il puteti contacta, oricare dintre voi, in mod direct. Doar va rog dati dovada de decenta, pe care sunt sigur ca o aveti cu totii, si contactatil doar daca sunteti capabili (cu adevarat) de a duce la indeplinire jobul. Cerintele angajatorului: Emailul sau este: gregjohnson512@yahoo.com CATRE PERSOANELE ANTERIOR CONTACTATE PT ACEST JOB: Sunteti liber, ba chiar rugati, sa postati in acest thread si sa le comunicati celorlalti orice doriti. Probabil unii dintre doritori o sa gaseasca pretioase orice informatii pe care le dati despre job. NU. NU ESTE "MURATURA". ESTE CAT SE POATE DE "PE BUNE". Daca aveti orice intrebare de orice natura, contactatil direct pe Greg (angajatorul). Va multumesc!
  4. Multumesc foarte mult! Mi-am gasit omul... ?i nu, nu miroase a mur?turi Guys? You rock!
  5. Nu. "Nepotul lu' unchiu' Sam" imi este prieten si mi-a cerut sa il ajut cunasta. Nu o sa imi asum niciun merit pt munca voastra si la fel de bn cum am spus mai sus, veti vorbi direct cu "nepotu lu' unchiu Sam". El vã va da toate detaliile despre victima si tot el va va platii banii. Cel mai probabil plata se va face prin PayPal (sau transfer bancar). Daca este nevoie de o alta cale prin care sa va plateasca, sunt sigur ca se va confirma fara nicio problema. Deasemenea, cel mai probabil genul asta de informatii despre calculatorul victimei nu sunt cunoscute. NU EU SUNT ANGAJATORUL. EU DECAT O SA VA PUN IN LEGATURA CU CEL CE VA VA DA TOATE DETALIILE SI VA VA PLATII. EL ESTE ANGAJATORUL. Multumesc.
  6. Salut, In mod evident sunt nou aici. Caut o persoana competenta, spun caut pentru ca nu eu sunt cel ce v? va angaja propriu-zis, pentru a fura informatii din calculatorul cuiva. Mai exact este vorba de loguri (emailuri, parole, etc..), date care trebuie sa ajunga, intr-un fel sau altul, la persoana care v? va pl?ti si care deasemenea v? va da cu exactitate toate detaliile. Persoana care v? va angaja este din state iar remuneratia va fi o cifra de forma $1xxx Va rog, cu tot respectul pentru intreaga comunitate, doar persoanele care sunt in masura, sa ma contacteze. Nu este teapa sau nimic similar, este cat se poate de "pe bune". Piny.
×
×
  • Create New...