Jump to content

fr0g

Members
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

About fr0g

  • Birthday 04/17/1980

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

fr0g's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. tu l-ai furat ma?am vazut la stiri,te spun
  2. La asta se referea te recomanzi singur sa gasesti cumparatori
  3. iti dau eu doua conturi de socksuri,unul pe How to Enable Cookies si unul pe ANYPROXY.NET - Virtual Proxy Shop. Primul e pana pe data de 02.05.2012 iar al doilea pana pe 1 luna care vine.20 de euro vreau pe ele(doua cartele cosmote 10E) ti le pot da sa le verifici doar dupa cei dai 10 euro pentru ca poti sa le schimbi parola fara sa ai nevoie de email sau altceva. Daca doresti da-mi add best_seller_cvv
  4. 6 meciuri pentru azi am pentru voi cine doreste pm!!!cota e de la 1.40 pana la 2.20 biletul de ieri l-am pierdut din cauza barcelonei am pus meciul de capul meu crezand ca o sa bata
  5. sigur ca o sa-l postez! @M4tei o fi logica o fi pont important e ca ies meciurile!multumesc @exploiter stai usor ca nu fraudam cu nimic nu te mai impacienta atat eu unul pariez cu cash in magazin !
  6. Pierderile se pot face doar atunci cand 1.Albitrii fut meciul! 2.Din cauza a ceva,nu se poate tine meciul si se castiga la masa verde!In rest nu sunt sanse de pierdere la meciurile de vi le spun! Biletul meu de azi e cu 4 meciuri am pus 500 de lei si am 1 mil 800.Bafta si tie si castiguri mari!
  7. @play am jucat 2 milioane pe biletul de ieri !!nu fac eu ponturile doar le primesc si le dau mai de parte ca sa mai fac de bani si eu platesc pentru acele ponturi!!! @tornada nu sunt alea meciurile !!!
  8. Pontul pe care vi l-am zis ieri a fost bun!nu mai am biletul dar puteti verifica,Wolves-Liverpool 2 si Man Utd-Stoke 1 !!!! Cine vrea 3 meciuri pentru azi,pm me !!!! la super pret
  9. Tinkode cel care dadea lectii de viata gen sa o ardem undercover,pentru noi cei mai putini capabili uite ce sa ales de el.Ziceti voi ca nu a fost destept,ca l-au prins.Mie mi se pare un om foarte ok din toate punctele de vedere chiar daca nu il cunosc,in afara de faptu ca sa apucat sa puna `dovezi` pe blog si pe toate cele era El era unul singur cei care il cautatu erau destui si poate mai capabili ca el + ca el/noi nu o sa avem tehnologia de o au ei nici peste 10 ani,dupa ce nu le mai folosesc ei ni le dau si noua!
  10. @ toshiba4 chiar asta o sa fac imediat dupa meciuri o sa pun biletul aici sa-l vedeti. @mandeamarian tu ai ramas frustrat de mic de esti asa tare in muschi?eu nu ghicesc meciurile platesc la randul meu pentru ponturi nu oblig pe nimeni sa cumpere eu banii ii scot numai din bilete bagat,ca vi le vand si voua asta e sa fac in plus! sunteti niste copii pana in 20 de ani care o labariti aiurea pe forumuri si faceti riduri de nervi,Daca sunteti in afara subiectului la ce plm comentati si o dati in vrajitorii cu ghicitul scorului final.ASTEA CARE COMENTATI AIUREA ASA SI VA BAGATI IN SEAMA LA FEL DE AIUREA AR TREBUII SA FITI BANATI CA SUNTETI DEGABA MAI MULT ENERVATI LUMEA PE AICI! @flux daca eu sunt un cacat tu esti un cacat VIP nu mai traii prin programe si prin sarma de la net ai o viata deschide ochii uita-te pe geam nu in monitor !tu crezi ca astea din fotbal fac atatia bani doar din vanzari de bilete si transferuri?! fiecare meci e influentat de pariurile care se fac nu o mai arde aiurea cu programul tau ca o iei in bot! PUSCARIE nu ai cum sa faci expl0iter pentru ca faci totul legal fara carduri si prostii
  11. am bagat doua sute de mii si am scos 4 sute am facut biletu in magazin nu am jucat pe site!
  12. La ce **** mea comentati ma aiurea mai duceti-va in mea de fraieri daca stiti voi dc nu jucati.Numai prosti pe lumea asta ba frate,daca vrei sa iei pont bine daca nu,nu mai comenta sa faci posturi. @kongolez aveai nevoie sa faci si al doilea post?
  13. Ok aveti dreptate. Meciurile de pe biletul meu de azi sunt Wolves -Liverpool 2 si Man Utd- Stoke 1 de la 9 incep meciurile astept comentarii dupa meci!
  14. fr0g

    Cumpar bomber

    Digi te ajut eu,cu un mail bomber bun ti-l pot da si te pot invata cum sa-l folosesti cu ajutorul a team viewer!iar sms bomber pentru orange daca nu ma insel o sa gasesti chiar aici pe forum!
  15. Sincer,pe mine ma costa mai putin de 5 euro pontul.De ceva vreme am intrat cu cineva in combinatia asta cu ponturile pentru meciuri,nu am destui bani sa pot pune pe un meci sa castig atat de mult incat sa ma inbogatesc dintr-o data. Azi am castigat 400 de mii pe : Ivory Coast - Angola Ps. Multumesc adminului care mi-a acceptat postul,sa-ti traiasca familia!
×
×
  • Create New...