Jump to content

vabogsm

Active Members
  • Posts

    249
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by vabogsm

  1. sau cu furious nu exista nicio metoda free
  2. Salutare vin cu un nou tutorial dupa multa inactivitate dar de folos . Am venit cu un tutorial de scoatere a contului Google Dupa un reset sau FRP/Oem unlock aceasta metoda este pentru toate Procesoarele MTK ,titlul este asa deoarece nu am gasit nicaieri fie in romana sau engleza de o modalitate pentru tableta asta momentan nu au pus developeri mana pe ea fiind lansata anul acesta in luna Mai ,o sa incep sa pun eu mana pe ea:)) Dupa o suta de mi de incercari 3 zile de nervi si 6 beri baute am data de metoda asta Bun,sa incepem 1. Instalam driverele MTK de aici: https://www.4shared.com/rar/KjRZvp_Lce/Mediatek_Preloader_USB_VCOM_dr.htm?locale=en 2. Descarcam Miracle box crack :https://docs.google.com/uc?id=0B73CdsYiX90zVkhia0dEUVBrTms&export=download (Atentie NU ne trebuie Interfata MIRACLE BOX!) 3.Instalam miracle box apoi copiem fisierul crack si loader in folderul miraclebox/programfiles 4.Deschidem Miracel box Loader selectam sectiunea MTK apoi subsectiunea Unlock/fix si selectam Clear setting/FRP 5.Apasam butonul start si conectam Tableta/device-ul la usb ATENTIE! Device-ul trebuie sa fei stins (Daca nu il recunoaste ca Mediatek preloader VCOM in timp ce il conectam apasam butonul Vol +) 6. Programul isi fa face treaba si ne va aparea mesajul Done! ATENTIE! dupa mesajul done trebuie lasata 5-10 minute conectata apoi sa o pornim! 7.Siii VOILA! avem o tableta fara cont google! P.S O sa revin si cu un UPDATE cu Firmwareul/ROM-ul dupa ce il extrag cumva sa fie compatibil cu SP flash tool SPOR la treaba! br, pHilo UPDATE: Modelul de baza este un TCL ALCATEL OT-9003 alctel pixi 4(7)
  3. Salutare , revin cu o problema ce o intampin la un Samsung S6 povestea lui este ca a patit un water damage,dupa o curatare cu izopropanol si ultra sunete a pornit afiseaza intra ok in recovery dar....nu booteaza in system de nicio culoare iam dat factory reset ,erase cache da nimc am incercat sa il resoftez cu ODIN dar...nicio sansa imi da logul: <ID:0/017> Odin v.3 engine (ID:17).. <ID:0/017> File analysis.. <ID:0/017> SetupConnection.. <ID:0/017> Initialzation.. <ID:0/017> Get PIT for mapping.. <ID:0/017> Firmware update start.. <ID:0/017> SingleDownload. <ID:0/017> sboot.bin <ID:0/017> NAND Write Start!! <ID:0/017> Complete(Write) operation failed. <OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1) <ID:0/017> Removed!! <ID:0/017> Added!! <ID:0/017> Odin v.3 engine (ID:17).. <ID:0/017> File analysis.. <ID:0/017> SetupConnection.. <ID:0/017> Initialzation.. <ID:0/017> Get PIT for mapping.. <ID:0/017> Firmware update start.. <ID:0/017> SingleDownload. <ID:0/017> sboot.bin <ID:0/017> NAND Write Start!! O rezolvare? @dixongsm
  4. Salut modelul acela e pe platforma S30+ se decodeaza pe baza de imei sau prin metoda hardware cu anumite interfete trbuie sa citesti hash code si sa ii faci break P.S de unde esti?
  5. da singura varianta e sa gasesc un rom de sc7731 si cam greu.... cred ca o sa recurg la varianta cu placa de baza
  6. Cineva care poate sa ma ajute si are un evolio s4 cobalt sa facem un backup?
  7. Specificaţii complete pentru Evolio S4 Cobalt: – display IPS de 4.5 inci cu rezoluţie 854 x 480 pixeli; – procesor quad-core MediaTek tactat la 1.2 GHz, 512 MB memorie RAM şi 4 GB memorie internă (oferă suport pentru card microSD de până la 64 GB); – cameră foto de 5 megapixeli cu flash LED şi cameră frontală VGA; – 3G, dual-sim, Wi-Fi b/g/n, bluetooth 4.0, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS, GPS; – baterie de 1600 mAh, 9.9 mm grosime şi 120 g. greutate; – Android 4.4.4 KitKat. 1.se pare ca e un mediatek 2.am furat o inormatie de ROM(FS031M02) si sar parea ca e dezvoltat de Firma BQ interesant e ca logoul evolio seamana izbitor cu cel de la ecoo Acum ce model daca e de la ecoo sau BQ ramane de vazut ! acum google e cel mai bun prieten:))
  8. nimenu nu stie ce telefon e la baza? chinezariile astea imi vine sa le sparg:))
  9. oaii mai salvat Hai in PM
  10. Salutare, Are cineva din intamplare:D un ROM de Evolio S4 cobalt un backup o sursa? sau stie cineva un echivalent ce model e la baza>? Mersi;)
  11. E mai complicat un pic la samsung...dar este posibil si fara box indicat ar fi cu box cum spune @albastrel Si exista cateva servicii online free pentru generate random imei daca il ai pe ala original si se intelege pe sticker e mai bine ,cum spune @theandruala e adevarat ca daca ai norocul sa pui un imei care este deja in uz dai de belele da la tine nu este cazul!
  12. Salut ,Din cate stiu un model nou aparut pe undeva prin februarie -martie anul acesta...din cate stiu momentan se poate decoda hardware unlock doar la service , Home made nu stiu nimic nici pe baza de cod nu stiu ...ceva concret... momentan prieteni nostri de la dezvoltare se ocupa mai asteapta ! mult succes!
  13. inearca cu iroot eu asta il folosesc pt china phones;)
  14. Da este un bug am intalnit si la s2 si un grans prime Keep calm
  15. Salutare acum ca suntem in secolul icloud as avea o intrebare ce siteuri/servere/ebay links de incredere folositi ,ati experimentat de deblocare icloud ?astept pareri din partea fiecaruia ! ma intereseaza cele cu sanse de reusita peste 40% si o lista de preturi sau daca cineva din comunitate se ocupa cu asa ceva? mar interesa o colaborare....Sau cineva deschis poate in PM ?platesc daca "he's teach me!";)
  16. "E-Boda este o companie importatoare de electronice din România. A fost fondat? în anul 2003 ?i este de?inut? de Alexandru Dragoiu (50%) ?i Honorius Prigoan?, fiul omului de afaceri Silviu Prigoan?, care controleaz? restul de 50% dintre ac?iuni." Wikipedia Asta explica tot! ))))
  17. Acceptabil avand ca nu e brand cunoscut si nu stiu ce e real la specificatii...calitate pret OK
  18. ON:"Little did I know, I had encountered an issue that even Apple Store reps can’t fix, much less explain. It’s called Error 53, and it’s the worst thing that can happen to your iPhone." OFF:Din cate am inteles trebuie sa ai touch id original si placa de baza originala sa functioneze ma rog treaba e discutabila!
  19. Problema Hardware clar procesorul video e problema incearca sa il bagi in garantie daca ai garantie de 2 ani!
  20. Salutare am un HTC M7 PN71000 Si e blocat in stuck boot up logo lam primit de la cineva care spune ca avea un twrp recovery atunci era recovery AUTO-boot stuck pe el si tot asea facea din cate am inteles a facut update la hboot a ajuns la 1.61 a dat flash la system.img si boot si recovery nici in recovery nu mai intra acum Acum intrebarea mea cum pot face S-OFF la hboot 1.61 sau cum pot face downgrade a hboot stiu ca se face cu sunshine dar cum de nu pot intra in os nu ma ajuta am incercat si Flash zip in RUU mode si nu ma lasa din cauza la S ON am incercat erase cache nimic am incercat erase user data si zice FAILED o solutie exista sa ii fac un flash ? sau un downgrade S-OFF?\ Multumesc anticipat!
  21. Salutare! Cine ma poate ajuta cu un NSP CODE la un Huawei:U5130-7 IMEI: 860304020869280 Provider:Skinny Mobile NZ Multumesc anticipat!
  22. Nu exista nici o metoda gratis de decodare ,pretul este de 35-40 ron prin serviciul de decodare prin imei!
  23. Daca esti din Brasov pot sa te ajut eu;)
  24. Buna ziua am o problema cu un universalbox am nevoie de ultimul setup 2.9.7 am cautat un link dar nicunul valabil....si inca o intrebare daca universal box nu mai are support mai il pot folosi? si cum? cum sa ii fac vreun crack sa mearga offline? p.s cum pot rezolva aceasta eroare? View image: universalbox Multumesc anticipat!
×
×
  • Create New...