Jump to content

BlackJokerKode

Active Members
  • Posts

    171
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by BlackJokerKode

  1. Vorba lui daNNy.bv ,mai bine iti iei un iPad,95% dintre aplicatii sunt comune cu iPhone si ai si display mai mare,atata timp cat tu vrei doar pentru jocuri,muzica si net.Ia-ti un iPad cu 4G sau 3G.Dar daca nu te intereseaza marimea display-ului,parerea mea este sa iti iei un iPhone pentru ca poti si vorbi la el,este mult mai practic,asa mereu te cari cu tabloul dupa tine,in loc sa stai cu iPhone-ul in buzunar.

  2. Romania a fost o tara frumoasa,nu mai este.Pana si muntii ii distrug in zona Hasmasu Mare,Lacul Rosu,pentru a face ciment.Nu mai exista lucruri de calitate,doar cateva vinuri de exemplu.Totul s-a schimbat in rau,dupa in si mai rau si urmeaza sa se schimbe in foarte rau.Din pacate Romania a fost o tara frumoasa,acum ne este greu sa mai spunem asta.

  3. Multi au tendinta de a testa anumite programe care se gasesc pe acest forum atacand retele,site-uri,servere,pe scurt alte ip-uri si asta este ilegal,dar tu,fiind un foarte bun cetatean,ti-ai postat si numele si varsta si ai si impartasit cu noi jocul pe care il joci,deci daca vei face ceva ilegal pe internet,sigur politia nu va avea niciun detaliu despre tine........=))))))))))))))))))))))))))))

  4. @ps-axl Foarte tare,sincer bravo.

    @mariorossi Sincer,mie mi-ar placea sa nu puna Blowfish, p.bull, RxBot si Rot-N,pentru ca asa ar decripta oricine,orice.Programelele alea sa le gasiti voi si sa decriptati cand este nevoie,ca prea mult se da mura in gura.

×
×
  • Create New...