Jump to content

BlackJokerKode

Active Members
  • Posts

    171
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

BlackJokerKode's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

12

Reputation

  1. ontopic:Bine ai venit,sper sa inveti,dupa cum afirmi. offtopic:Ai venit in aceasta comunitate,nu pe aceasta comunitate.
  2. Scurt si la obiect,imi place,bine ai venit.
  3. ontopic:Salut,daca vrei sa inveti ceva,"Welcome!",daca ai venit degeaba,"Da-ti delete!". offtopic:Nush ce e cu descrierea ta ciudata si poza de avatar si inimioarele alea,dar aici nu e facebook sau alt site de socializare:).
  4. Xperia nu sunt asa bune,dupa un timp incep sa se blocheze,intradevar sunt rezistente.Mai bine mai pui 500 RON si iti iei un Samsung Galaxy S2.
  5. Nu ii inteleg pe oamenii care incearca sa traiasca din furt.Cel mai bine este sa iti castigi banii cinstit,fara sa adormi cu frica.Sa te trezesti linistit,sa mergi la munca,fara sa iti faci griji ca te aresteaza politia si alte tampenii.
  6. Chiar e util,gasesti multe fisiere de care ai nevoie,multumesc.
  7. Eu te pot ajuta cu proiectul,da-mi pm cu id tau.
  8. Pentester,se castiga foarte bine si ai multe de invatat.Este chiar un domeniu foarte frumos.
  9. Trebuie sa existe o chichita care sa ii usureze peadeapsa,sau sa i-o scurteze,o sa fie aruncate paie pe foc inca o luna de zile si deodata nu se va mai auzi nimic,baiatul isi va continua hacking-ul si gata.
  10. Vorba lui daNNy.bv ,mai bine iti iei un iPad,95% dintre aplicatii sunt comune cu iPhone si ai si display mai mare,atata timp cat tu vrei doar pentru jocuri,muzica si net.Ia-ti un iPad cu 4G sau 3G.Dar daca nu te intereseaza marimea display-ului,parerea mea este sa iti iei un iPhone pentru ca poti si vorbi la el,este mult mai practic,asa mereu te cari cu tabloul dupa tine,in loc sa stai cu iPhone-ul in buzunar.
  11. Romania a fost o tara frumoasa,nu mai este.Pana si muntii ii distrug in zona Hasmasu Mare,Lacul Rosu,pentru a face ciment.Nu mai exista lucruri de calitate,doar cateva vinuri de exemplu.Totul s-a schimbat in rau,dupa in si mai rau si urmeaza sa se schimbe in foarte rau.Din pacate Romania a fost o tara frumoasa,acum ne este greu sa mai spunem asta.
  12. Si eu vin la Def Camp si apropo,vreau si eu tricou RST.
  13. Foarte tare programul,chiar foarte folositor.
  14. Multi au tendinta de a testa anumite programe care se gasesc pe acest forum atacand retele,site-uri,servere,pe scurt alte ip-uri si asta este ilegal,dar tu,fiind un foarte bun cetatean,ti-ai postat si numele si varsta si ai si impartasit cu noi jocul pe care il joci,deci daca vei face ceva ilegal pe internet,sigur politia nu va avea niciun detaliu despre tine........))))))))))))))))))))))))))
×
×
  • Create New...