Jump to content

winner69

Members
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by winner69

  1. N-am experienta cu keylogger, stealere,etc...(vreau sa invat) dar l-am scanat cu Virus Total si mi-a gasit vreo 10 virusi. E normal ?
  2. Pentru vremurile bune cand eram innebunit dupa NFS
  3. Treaba sta in felul urmator: folosesc un Asus pro52L de cativa ani si vreau sa-mi cumpar ceva mai bunicel (daca se poate ). Nu e nevoie sa fie nou, vreau doar sa fie bun (sa nu-mi sara tasta space cand apas enter). Astept pareri. ps. Am 300$
  4. Multumesc mult, Ionut. Te scuteste de cateva minute.
  5. Gata! S-a terminat mica mea campanie Celor care au cerut le-am dat cate 1k, sau chiar mai mult.
  6. @ ovidelu: rankezi mai bine in youtube(poti chiar ajunge pe prima pagina) @ DjPrototype: acum iti bag, in 24h trb sa intre view-urile. M-am gandit mai bine si am hotarat sa nu mai vand views. Am sa dau pe gratis, doar puneti url catre video si va bag. Motivul pentru care dau pe gratis a acela ca forumul m-a ajutat destul (informatii, software-uri gratis). O sa va dau view-uri cat mai tine smecheria cu mobile views.
  7. !! Stiu ca nu prea e sectiunea potrivita, dar nu am acces la RST Market. Daca este vreo problema, rog un moderator sa mute sau sa stearga thread-ul. Banuiesc ca sunt cativa dintre voi care se ocupa cu Youtube marketing. Ei bine.. vreau sa va ajut. Pe majoritatea site-urilor gen Buy Youtube Views preturile variaza de la 3-4$ pe 1K views, iar de multe ori ia ceva timp pana se aloca view-urile. Stiu, pentru ca am cumparat si eu. Asadar, pretul meu pentru voi este 5$ pt 5k views (5.000). Puteti cumpara minim 5.000. Views-urile se contorizeaza in cateva ore. Plata se face prin PayPal. !! Ofer 1000 de views gratis pentru 10 persoane (un singur URL) ca sa-mi spune-ti parerea !!
  8. Cu ce este programul asta diferit fata de tor sau proxy switcher?
  9. Am fost acceptat . Acum, sa caut niste metode prin care sa-i storc de $.
  10. Gata. Le-am scris in detaliu 3 metode prin care intentionez sa le folosesc site-ul. Am incercat sa fiu cat de sincer pot, si sa infloresc pe unde se poate :">. In 72h vine si raspunsul lor.
  11. Nu inteleg ce vrei sa spui prin survey gratis. Stiu ca platesc mai bine(de aici si inregistrarea dificila la ei). Am inteles ca faptul ca ai un site te ajuta foarte mult, al meu e inchis din cauza ca nu am platit host-ul, iar bani de host nu am (deci ma invart intr-un cerc vicios in care singura scapare e sa fac niste banuti).
  12. Am incercat pana acum de 4 ori sa-mi fac cont pe fileice. De 3 ori mi-au respins cererea si 1 data nu mi-a venit deloc raspunsul(toate cererile au fost facute pe emailuri diferite). Am inteles ca FileIce ar fi mai bun decat Sharecash, asa ca incerc si asta (pe rahatul asta de Sharecash ma chinui de ceva vreme si nu reusesc sa-i dau de cap). Daca ma poate ajuta cineva cu registerul la FileIce as fi recunoscator
  13. In afara de programarea de la scoala(C++), SEO si putin IM, mai nimic. Am intrat aici ca sa invat
  14. Intr-adevar, bina (ca) v-am gasit . Sunt de o saptamana pe forum si aflu in fiecare zi lucruri noi. Momentan sunt interesat in a face bani, CPA in mare parte (daca e cineva cu experienta va rog sa ma ajutati). Sunt tanar,ambitios, si am o grozava foame de informatie
×
×
  • Create New...