Jump to content

tziuka

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Converted

  • Interests
    chess, drawing

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

tziuka's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. aporpo, in porblema mi s-a mai zis ca, ca sa schimb liniile sortate am nevoie de prima functie...
  2. corect! exact asa vreau cu sortarea.. si aporpo de prima functie deja am reusit sa-mi schimbe ... ms mult mult!
  3. Gecko ms mult deocamdata! asta o sa ma ajute singur...despre cealalta functie imi poti explica ceva?Ar trebui sa fac bublle sort? sau cum as putea? eu is incepator si nu prea am logica de programator inca...
  4. Nu mai faci alta matrice... doar o afisezi pe aceeasi cu liniile schimbate.. dar liniile sa fie schimbate dupa cum vrei tu in functie de cele 2 numere intregi... ( de exemplu.. vreau sa schimb linia 2 cu linia 3...) si sa se schimbe. sper ca m-ai inteles.
  5. Salut ! Am o mica, mare problema. Am de realizat un program in limbajul C. Se cere asa: Sa citesc o matrice cu n linii si m coloane, care se dau de la tastatura, iar pe urma sa scriu o functie care sa primeasca tot de la tastatura doua nr intregi care sa reprezinte nr liniilor(de exemplu a si b ) si cu ele sa schimb liniile intre ele ... iar pe urma sa mai fac o functie care sa faca suma pe linii si sa ordoneze crescator matricea dupa suma elementelor pe linii... Eu m-am chinuit de aseara si am reusit sa fac ceva, dar ma pierd cand ajung la functia care schimba liniile intre ele... nu am idee ce algoritm sa folosesc ! ma ajuta careva? va multumesc!!!
  6. Multumesc mult baieti, mi-ati fost de mare ajutor... se vede ca stiti cum sta treaba cu programarea!!
  7. am compilat programul si am vazut ca face transformarea numerelor in binar, dar nu inteleg logica cu operatorul "<<" si ce-i cu m =1 ila??
  8. chiar asta e ca nu pricep ce face operatorul asta:-?? cum lucreaza cu la nivel de bit bitii..
  9. int main() { int n,m,i; printf ("\n Tastati o valoare intreaga"); scanf ("%d", &n); puts ("reprezentare binara a nr:\n"); for (i=0;i<16;i++){ m=1<< 15-i; if(n&m) putchar('1'); else putchar('0'); } system("pause"); return 0; } aceasta este un program facut de unu ... ceea ce vreau eu sa stiu este, sa-mi explice cineva fiecare linie cam ce face, in special de la "for" in jos... ms mult mult! scz ca nu am 10 posturi, abia acuma mi-am facut cont si am nevoie de raspuns .. o sa contribui pe parcurs!
×
×
  • Create New...