Jump to content

mZque

Active Members
  • Posts

    110
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by mZque

  1. pai normal, gata, s-o prins lumea

    pentru ca tu esti credul nzque : Home

    domeniul nici macar nu este inregistrat, e posibil ca sa imi dovedeasca mi-e sau altora ca intradevar a mers treaba, s-ar putea sa ti-l inregistreze.

    cat despre ceilalti "clienti" care au spus pana acum ca le-au mers, sa posteze aici domeniile :)

    domeniul nu s-a propagat, conectarea la panou functioneaza, dupa cum poti vedea.

  2. 1. Intrati aici: Vimuo, free facebook likes

    2. Apasati pe Click here de pe primul rand, asteptati sa se incarca dar in acest timp luati si link-ul de sus, exemplu (https://www.facebook.com/connect/login_success.html#access_token=CAACIS9ZC8nioBABppmoCf09waXVZCGucH9xZCUsv0tBmY1xScrisMult)

    3. Apasati This Link de pe al doilea cont, in acest timp v-ati conectat la contul vostru de facebook unde adaugati mai jos pagina voastra, urmand sa apasati Submit.

    4. Priveste, like-urile iti vin cam 15-20 / minut, dupa fiecare minut repetati faza, deci daca stai 30 minute la pc ti-ai facut in jur de 450 like-uri.

    @Va recomand sa folositi un alt cont decat cel personal, deoarece vor aparea tot felul de cacaturi pe cont.

  3. Eu deocamdata astept , pe 2 ianuarie incep din nou procesarea de comenzi .

    Am vorbit cu ei pe live support . Vedem ce raspuns primesc maine ....

    // Va anunt cand imi primesc si eu datele !

    Bineinteles ca romanul nu se multumeste cu 1-2, lui ii trebuie zeci pentru a-si asigura si lui un profit de hrana, tipic romanesc. Mi-e jena de unii ca voi, spune-mi macar ca nu esti tigan ..

    @steel, nu ai pus un numar de telefon bun, daca vrei sa-ti faci un numar de telefon "real" pentru tara respectiva foloseste pinger.com/tfw cu un zip corect. Succese! Aaa, era sa uit, acel domeniu nu cred ca ti-l mai poate propaga, reincearca metoda.

  4. Deci , de unde iau semnatura :-? si ce data pun ?

    Scoti pdf-ul la xerox si pui o data si o semnatura si dupa le-o trimiti pe mail: sales@one.com, daca nu ai xerox, cauti un pdf modifier online si adaugi o semnatura de pe internet

    @dirtycash, foloseste cu incredere: Proxy Web Spain , spanish proxy , web proxy spain ,Proxy Spain, nu-ti va cere vreo plata. SMS-ul de la Pinger nu iti trebuie, e practic degeaba, confirmarea tot pe mail va fi.

  5. Nu merge ma nene sa realizezi nici un numar cu pinger ala .... am incercat.

    @edit: fail !

    Dear Azas Villalobos

    Welcome to One[dot]com and thank you for choosing One[dot]com as your web hosting provider for your domain d33nis.com.

    Important

    Link to domain form:

    http://www.one.com/contract.do?ocode=QGWcxKwwmSdVTHTs

    Click the link above. The domain form must be printed, signed and submitted via fax to +34 91 1235307. Alternatively, you can submit the domain form via mail or send it via email. It is unfortunately not possible to process the order before we have received the signed domain form.

    Ma pune sa printez foaia aia, sa o semnez apoi sa le-o trimit lor prin fax ca sa imi dea datelele contului.

    PDFescape - Free PDF Editor & Free PDF Form Filler, adaugi o data si o semnatura de pe net, i-o trimiti pe mail si nu-ti mai cere altceva, t-i se va deschide un ticket la support automat, vorbeste acolo cu ei.

  6. Cum sa dai 1200 lei pe acest jaf + taxa de transport pana in Romania vreo 50 dolari + durata de asteptare a coletului (30-120 zile) cand poti cumpara un iphone 5, neverlock la cutie cu 1500-1600 lei?

    @Nu incerca sa te dai mare prin acel telefonul deoarece prietenii tai mai mult o sa rada de tine cand o sa auda de firma "JIAYU".

    Aaa, si era sa uit, nu, nu va tine mai mult de 1 an.

    Spor la shopping.

  7. In 5 minute am facut deja vreo 25 :))

    Nu sti cand iti trebe, ca sunt destui care ofera $5+ pe un cont cu L4D2 :))

    To claim your L4D2 gift, all you need to do is install it. If you don’t install, it goes back to its regular price and you miss out! Cel tarziu maine nu vei mai avea jocurile in colectie, ce bine-mi pare de voi, v-ati invatat sa luati moca si sa vindeti.

    sursa

  8. Ai trei metode, unu la mana, il inchizi deoarece e o pierdere de timp si bani (recomand), doi la mana, iti cauti un "ajutor" cu bani. Fara bani nu faci un server full, nu se mai joaca cs cum era inainte, acum pe orice public joci din 32 minim 20 is straini nubi, sau, poti opta pentru metoda trei, inchide pc-ul si citeste o carte, iesi cu prietenii (daca ai), fa-ti o prietena, plimbari nocturne, etc. Sa ne auzim cu bine!

×
×
  • Create New...