Jump to content

mZque

Active Members
  • Posts

    110
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mZque

  1. Asa am patit si eu, deschide chat=ul si explica-le problema si ei vor intelege, mie mi-au spus ca-mi apare "frauda" din cauza IP-ului.
  2. De ce-mi apar optiunile din panou asa ?
  3. Salut, Iphone 5 blocat icloud am si IMEI, nu stiu daca e neverlock, il boti debloca, daca da, cat.
  4. @Bun tutorial. Cine-mi poate cumpara un Domeniu + Webhosting din una dintre metoda, ofer 3-4 euro vodafone.
  5. mZque

    Cum-sa.net

    Nu numai ei doi au dat de acel pop-up, ci si eu, verifica! vrei succes, baga bani!
  6. domeniul nu s-a propagat, conectarea la panou functioneaza, dupa cum poti vedea.
  7. Pentru cei necreduli @Observ ca codul a expirat.
  8. https://rstforums.com/forum/77553-facebook-page-like.rst Acum am observat ca metoda a mai fost postata.
  9. 1. Intrati aici: Vimuo, free facebook likes 2. Apasati pe Click here de pe primul rand, asteptati sa se incarca dar in acest timp luati si link-ul de sus, exemplu (https://www.facebook.com/connect/login_success.html#access_token=CAACIS9ZC8nioBABppmoCf09waXVZCGucH9xZCUsv0tBmY1xScrisMult) 3. Apasati This Link de pe al doilea cont, in acest timp v-ati conectat la contul vostru de facebook unde adaugati mai jos pagina voastra, urmand sa apasati Submit. 4. Priveste, like-urile iti vin cam 15-20 / minut, dupa fiecare minut repetati faza, deci daca stai 30 minute la pc ti-ai facut in jur de 450 like-uri. @Va recomand sa folositi un alt cont decat cel personal, deoarece vor aparea tot felul de cacaturi pe cont.
  10. Bineinteles ca romanul nu se multumeste cu 1-2, lui ii trebuie zeci pentru a-si asigura si lui un profit de hrana, tipic romanesc. Mi-e jena de unii ca voi, spune-mi macar ca nu esti tigan .. @steel, nu ai pus un numar de telefon bun, daca vrei sa-ti faci un numar de telefon "real" pentru tara respectiva foloseste pinger.com/tfw cu un zip corect. Succese! Aaa, era sa uit, acel domeniu nu cred ca ti-l mai poate propaga, reincearca metoda.
  11. La mine nu a fost asa, acum depinde cum cere, eu i-am trimis foaia semnata si s-a confirmat domeniul.
  12. https://rstforums.com/forum/79277-domeniu-webhost-gratis-1-a.rst
  13. Scoti pdf-ul la xerox si pui o data si o semnatura si dupa le-o trimiti pe mail: sales@one.com, daca nu ai xerox, cauti un pdf modifier online si adaugi o semnatura de pe internet @dirtycash, foloseste cu incredere: Proxy Web Spain , spanish proxy , web proxy spain ,Proxy Spain, nu-ti va cere vreo plata. SMS-ul de la Pinger nu iti trebuie, e practic degeaba, confirmarea tot pe mail va fi.
  14. PDFescape - Free PDF Editor & Free PDF Form Filler, adaugi o data si o semnatura de pe net, i-o trimiti pe mail si nu-ti mai cere altceva, t-i se va deschide un ticket la support automat, vorbeste acolo cu ei.
  15. 1. Web space with One.com - Register Domains - Web Hosting | One.com 2. Va inregistrati cu proxy de spania pentru a nu exista plata (prin orice alta tara se plateste) 3. Pinger.com pentru a va realiza un numar de telefon pe Spania 4. Succes!
  16. O fumam, o imbatam si va veni de la sine, exact ca si Roxana Babenco.
  17. Cum sa dai 1200 lei pe acest jaf + taxa de transport pana in Romania vreo 50 dolari + durata de asteptare a coletului (30-120 zile) cand poti cumpara un iphone 5, neverlock la cutie cu 1500-1600 lei? @Nu incerca sa te dai mare prin acel telefonul deoarece prietenii tai mai mult o sa rada de tine cand o sa auda de firma "JIAYU". Aaa, si era sa uit, nu, nu va tine mai mult de 1 an. Spor la shopping.
  18. To claim your L4D2 gift, all you need to do is install it. If you don’t install, it goes back to its regular price and you miss out! Cel tarziu maine nu vei mai avea jocurile in colectie, ce bine-mi pare de voi, v-ati invatat sa luati moca si sa vindeti. sursa
  19. Ai trei metode, unu la mana, il inchizi deoarece e o pierdere de timp si bani (recomand), doi la mana, iti cauti un "ajutor" cu bani. Fara bani nu faci un server full, nu se mai joaca cs cum era inainte, acum pe orice public joci din 32 minim 20 is straini nubi, sau, poti opta pentru metoda trei, inchide pc-ul si citeste o carte, iesi cu prietenii (daca ai), fa-ti o prietena, plimbari nocturne, etc. Sa ne auzim cu bine!
  20. Am intrat pe site, insa mi-a sarit in ochi direct asta: "Nae Lazarescu a murit, lumea umorului Romanesc, se duce incet cu incet".
×
×
  • Create New...