Jump to content

Gushterul

Active Members
 • Content Count

  496
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Gushterul last won the day on February 7 2015

Gushterul had the most liked content!

Community Reputation

78 Excellent

About Gushterul

 • Rank
  Registered user
 • Birthday 01/01/1978

Converted

 • Location
  Earth
 • Interests
  IT

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Aviz amatorilor care cred ca daca sunt haiduci se pot pune cu sistemul...
 2. Beats me, credeam ca anii de experienta conteaza in general, se pare ca nu
 3. La istoricul tranzactiilor "nefacute" pe ebay. Banii s-ar fi dus in contul tau oricum, nu?
 4. Screenshots or didn't happen
 5. Cel mai bine vezi bilantul contabil si contabilitatea, ca nu ai cum sa stii ce/cat s-a investit si de unde a scos "profitul" ala .... Pentru 5 ani si cifra de afaceri 90.000 euro (adica pana in 2000 euro/luna), e cam greu sa ai profit apetisant si angajati ca sa nu zic de cheltuieli adiacente. 9000euro profit pe 5 ani = 150euro/luna
 6. Asta nu este nici un "exploit", este pur si simplu ca asa l-ai configurat tu. Atata timp cat pui no_root_squash specifici sistemului sa iti lase ownerul in pace. Nu este o setare default.
 7. Zici ca el este detinatorul de parca ar fi inventat ceva:) Ce stii acolo, tot adunate de la altii le stii, doar ti-au pus experienta adunata la gramada. Ai dat credit celor de la care ai invatat si tu?:)
 8. Acum scrie-ne cum a fost in detaliu cap coada! Ne lasi asa cu ochii in soare.....
 9. Iti dai seama pentru un fotograf la 0.10$/poza, chiar si shared rights, iti trebuie 100 de cumparatori sa scoti 10$ Si mai vrei si calitate...
 10. Defapt facultatea este buna daca vrei pe viitor sa mergi spre bugetari, multinationale sau firme mari. Majoritatea firmelor serioase cam vor o diploma in domeniu, daca nu esti cumva un guru cu experienta / recunoscut.
 11. Sau poate tocmai de aceea cine a facut sistemul le si tine online
 12. Kaspersky latra mult si prost si fara rost. Mereu fac asa daca au ceva sa faca buzz in presa worldwide... Nu trebuie sa ii iei in serios cand e vorba de "descoperiri" si "dezvaluiri"
 13. Mai exista popups?:) N-am vazut unul de.... si n-am blockere...
 14. Atunci spune-i ca e internationala. De ce este romaneasca, doar pentru ca au facut-o niste romani? Mi se pare doar uz de "romanesc" pentru branding aiurea... Esti ca ungurii aia care nu stiu romana, dar cica sunt romani... Si putea fi gasit un nume romanesc sa sune bine si international. Dar asa stiau romanii ca exista o moneda romaneasca prin care se poate face evaziune properly... In rest, atata timp cat nu este un gigant potent financiar in spate, astea sunt proiecte ce apar si dispar in functie de ploaie.
×
×
 • Create New...