Jump to content

tagheuer

Active Members
 • Content Count

  126
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

tagheuer last won the day on February 21

tagheuer had the most liked content!

Community Reputation

38 Excellent

About tagheuer

 • Rank
  Active Member

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Ω

Recent Profile Visitors

691 profile views
 1. // scuzele mele, il am la ignore pe retardat
 2. https://vixes.biz/en/ Stie cineva ceva despre acest site? Pe trustpilot au ceva reviews. (Majoritatea bune dar si oameni care s-au plans ca le-a blocat contul.) // Imi miroare a scam/ponzi scheme.
 3. Discord e o alternativa foarte buna, iti ofera o customizare mult mai mare decat zoom si microsoft teams. Daca organizezi bine un server se poate face ceva chiar impresionant.
 4. Omerta s-a redeschis, din ce am inteles cand adunam info ca a fost inchis owner-ul gresit.
 5. Post-ul este din 2016, acum te-ai trezit? Sau ai zis sa faci repede un post inainte sa fugi la nani?
 6. Check Dyson (Purificator de aer cu AC)
 7. Daca un bun/lucru/produs vine gratis inseamna ca tu esti produsul.
 8. 10 lei/cuvant traducerea. pm only bitcoin.
 9. 13" il foloseam pentru programare si nu mi-a parut rau. Am avut si un 17" dar zici ca aveam TV-ul dupa mine.
 10. Taxele sunt ok in UK, eu nici nu prea le simt, daca ai un contabil bun te-ai scos. Daca iti iei un indian la 20 gbp e normal sa platesti 15k taxe dar daca ai contabil bun te costa undeva la 500-600 gbp pe luna in functie de marimea firmei dar te-ai scos. Scopul nu e sa iti faci firma offshore ca nu ai beneficii, scopul e ca firma ta sa mearga ok din punct de vedere legal. De ex sunt foarte multi care evita taxele dar in mod legal (Donald Trump are 0% taxe si nu din cauza ca e presedinte) Toata chestia te ajuta si pe viitor daca tu esti ok ca firma pe decurs de N ani poti lua si imprumutur
 11. Din experienta iti recomand sa mergi pe Apple, n-am intalnit sistem mai bun ca cele oferite de ei. (De sigur, din cauza OS-ului)
 12. De ce ai avea nevoie de o firma offshore?
 13. Cum spune si titlu sunt interesat sa cumpar o pagina de instagram/facebook/. Public: Romania sau Spania. (Nu vreau 33% India, 33% Romania, 33% UK) 100% din una dintre ele. Niche: Nu ma intereseaza meme, movies, music. Ma intereseaza o nisa de stiri sau personal development. Buget: 300 euro. Nu vreau sa vorbesc cu new members si plata o sa fie doar prin transfer bancar fara bitcoin, paypal sau altceva.
×
×
 • Create New...