Jump to content

tagheuer

Active Members
 • Content Count

  115
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

tagheuer last won the day on February 21

tagheuer had the most liked content!

Community Reputation

34 Excellent

About tagheuer

 • Rank
  Active Member

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Ω

Recent Profile Visitors

379 profile views
 1. 13" il foloseam pentru programare si nu mi-a parut rau. Am avut si un 17" dar zici ca aveam TV-ul dupa mine.
 2. Taxele sunt ok in UK, eu nici nu prea le simt, daca ai un contabil bun te-ai scos. Daca iti iei un indian la 20 gbp e normal sa platesti 15k taxe dar daca ai contabil bun te costa undeva la 500-600 gbp pe luna in functie de marimea firmei dar te-ai scos. Scopul nu e sa iti faci firma offshore ca nu ai beneficii, scopul e ca firma ta sa mearga ok din punct de vedere legal. De ex sunt foarte multi care evita taxele dar in mod legal (Donald Trump are 0% taxe si nu din cauza ca e presedinte) Toata chestia te ajuta si pe viitor daca tu esti ok ca firma pe decurs de N ani poti lua si imprumuturi de 100k pentru costurile firmei cu dobanda foarte mica. Acum tu decizi ce vrei sa faci dar majoritatea cu offshore nu cunosc cazuri sa o duca prea ok din punct de vedere legal, "bati la ochi".
 3. Din experienta iti recomand sa mergi pe Apple, n-am intalnit sistem mai bun ca cele oferite de ei. (De sigur, din cauza OS-ului)
 4. De ce ai avea nevoie de o firma offshore?
 5. Cum spune si titlu sunt interesat sa cumpar o pagina de instagram/facebook/. Public: Romania sau Spania. (Nu vreau 33% India, 33% Romania, 33% UK) 100% din una dintre ele. Niche: Nu ma intereseaza meme, movies, music. Ma intereseaza o nisa de stiri sau personal development. Buget: 300 euro. Nu vreau sa vorbesc cu new members si plata o sa fie doar prin transfer bancar fara bitcoin, paypal sau altceva.
 6. Daca vrei un job foarte bun nu o sa te ajute doar programarea, fa si un curs despre comunicare, o sa te ajute foarte mult sa negociezi, cum sa stii sa te comporti intr-un team, etc. Iti recomand dale carnegie how to make friends
 7. Programarea nu o inveti intr-o scoala, o inveti prin practica, bine intai trebui sa inveti syntaxa acelui limbaj dupa aceea totul depinde de practica. In UK daca te duci la o firma mai prestigioasa nu o sa te intrebe asa mult de scoala/colegiu, diploma te ajuta sa treci de HR dar la un interviu o sa dai un test prin care ei o sa isi dea seama in ce categorie te incadrezi junior/medium sau senior. Alege un limbaj mergi pe el ca freelancer un pic sau chiar pe gratis pana iti faci un portofoliu stabil si nu ma refer la 2-3 website-uri, proiecte mai avansate, mai complexe si dupa aceea te poti angaja undeva chiar pe bani frumosi. Nu iti spun din auzite ci din propria experienta. (Arunca un ochi si peste blockchain developing, au salarii foarte mari.)
 8. tagheuer

  LBRY.TV

  Daca ai 13-12 ani si ai nevoie de $15-20 merge asa.
 9. Nene, omul nu mai practica. Ba dar tu chiar faci fiecare post la caterinca? Daca ai dat-o la caterinca Afla ca e o gluma proasta.
 10. E un post din 2014, nu te uiti?
 11. Nu prea se incadreaza in buget dar daca esti dispus sa faci o marire iti recomand: zenbook & macbook air (daca vrei doar web sau pro daca vrei ceva mai multe resurse)
 12. tagheuer

  VPS

  Daca n-ai intentii rele iti pot face un user la mine pe dedicat
 13. Ai nevoie de 2 programatori nu de unul ca nu se lucreaza in acelasi limbaj. Te pot ajuta cu platforma
×
×
 • Create New...