Jump to content

d0xed

Members
 • Posts

  17
 • Joined

 • Last visited

Reputation

27 Excellent

About d0xed

 • Rank
  Registered user
  Newbie
 • Birthday 12/18/1994

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Este survey, nu ai cum sa downloadezi fisierul fara sa platesti o taxa prin SMS, si pot paria ca nu este ceea ce te intereseaza,deobicei sunt altfel de installere.
 2. d0xed

  Credit Orange

  Unii primesc diferite coduri de reincarcare pentru diverse servicii, dupa care acestia vand creditul pentru a-si scoate bani reali.
 3. Cei de la FileList au venit astazi cu un update in ceea ce priveste motivul pentru ca site-ul nu merge si pentru a dezminti ceva zvonuri care ar fi aparut pe internet. "Am observat ca unii insistati asupra faptului ca avem probleme cu legea. Meh, n'avem! Daca ar fi fost vorba de un takedown legal, primul lucru pe care-l confiscau era domeniul. Am vazut chiar si blog-uri de marime decenta care ziceau ferm si convins faptul ca suntem down din motive legale. Providing fake news isn't quite good advertising, is it now? Avem probleme cu serverul, avem probleme de conectivitate la server mai bine zis, problema se trage de la firma de hosting si va fi remediata in decursul acestei saptamani, daca avem noroc, chiar azi. " Mesajul fiind luat dupa pagina lor oficiala de Facebook.
 4. d0xed

  Salutare

  Bine ai venit!
 5. Multumesc pentru aprecieri si imi cer scuze ca nu am inteles bine ca nu trebuie sa fii rezident al UK. Oricum, va asigur ca o sa mai postez ponturi interesante cand voi mai gasi.
 6. Aici este un site care ofera domenii .eu gratuite doar cu conditia de a fi din UK(aici va descurcati voi). http://www.ovh.co.uk/domains/ *: Offer valid until February 28th 2014 **: Offer valid while stocks last until February 28th 2014, limited to 5 domain registrations per customer. Transfers and renewals excluded.
 7. Majoritatea merg! Aveti incredere!
 8. Parca era ?i o glum? cu asta. Bun venit!
 9. d0xed

  Amin

  Ascult de ieri melodia asta care ai pus-o.
 10. L-am crack-uit , l-am pornit asta a mers frumos. Dar cand dau sa-l testez pe un site gen "What's my ip" imi apare tot ip-ul de RO. Am eu probleme sau e de la el?
×
×
 • Create New...