Jump to content

makav3li

Active Members
  • Posts

    122
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

makav3li's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

34

Reputation

  1. Depinde la ce te referi... cum ai vrea sa il manipulezi? daca este rf, atunci el este "programat pe o frecventa anume". vrei sa il faci din 12:00 sa sune la 12:03?da, atunci trebuie "modificat". "sa sincronizeze automat prin radio control la o anumita ora, asta daca el/ este doar cu sincronizare manuala de exemplu" Da. exemplu: imi pot organiza ceasul de mana la ora de la alarma de casa, si pe langa poarta de intrare(ele nu sunt in accelasi timp cu noi dar, in accelasi timp sincronizate)
  2. :)))))))/ operatie estetica, nu vrei?
  3. de ce nu folosesti un site gen https://mesajgratuit.ro/? tre' sa fie neaparat nr ascuns?...
  4. cand ma imbat imi aduc aminte, dupa imi trece, si ma imbat iar...
  5. A lucrat cineva cu Bitmain Antminer S19 Pro 110TH/s? Am o mica ferma de 14 unitati, din ele imi cad 6 aleatoriu dupa ce temperatura sare de 33/34grade. A mai patit cineva asa ceva? Nu inteleg de ce cad aleatoriu sincer. Sistem de ventilatie este pus la punct, electric.
  6. fie: cineva de aici incearca sa faca un nou malware?scrie? te-ai panicat cand ai primit linku'ul? stai lin., ca nu ii fura nimeni lu mata/tactu 2lei de pe card(sti foarte bine la cine ma refer) daca te ducea bila/ poate ajutai cu ceva.
  7. simplu tu devi middle man in this attempt. banii pot proveni din mai multe surse/ DNM;urile ragaie de bank drops cu full access + rdp. sfatul meu? nu o faca daca este ceva pe numele tau. trebuie sa intelegi ca intr.o investigatie daca te prinde si tu ai fost personal de ai ridicat banii inseamna ca ai avut discernamant/deci ai stiu exact ce faci. pedepsele sunt destul de mari pentru asa ceva si iar, prea multe capete de acuzare. gaseste un cotetar si dai bice @Dragos XMR no BTC/ they will do this shit properly / cred ca stiu ei destul de bine ce fac acolo
  8. Si de ce sa nu ma "aprind" cand vinde unu ca "asta" , care ne povesteste de TOR si alte guțumanii? Pe aici sunt persoane de cand era "isr/ul". De ceva timp (maxim2/3ani) toti stiu de "darweb", tails si etc. Plus( aici iti dau dreptate) nu stiu sa faca diferenta intre hack si crack. Plm. Eu tot am sa "injur".
  9. Owl este superb. Cu toate ca, are momente cand da buleala pe API.
  10. Tot un bou esti. Stai lin. Da nume de un "hacker" care nu "sta" pe clear web. Unde crezi tu ca se fac banii?! Pe onions? Sincer nu incerca sa ne explici de back/end...
  11. @black_death_c4t look who's back. /:))) @ardu2222 esti un bou.
  12. @Zatarra este legal. Cum zice și n, ce faci după ce ii afli adresa? @aelius @Gecko haha 2urși.
  13. Cine a zis, ceva de skids? Ai link-uri deja postate. Pune mana și învață.
  14. dark.fail onion.live si mai departe gasiti singuri linkurile.
×
×
  • Create New...