Jump to content

makav3li

Active Members
 • Content Count

  117
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

34 Excellent

About makav3li

 • Rank
  Registered user

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. A lucrat cineva cu Bitmain Antminer S19 Pro 110TH/s? Am o mica ferma de 14 unitati, din ele imi cad 6 aleatoriu dupa ce temperatura sare de 33/34grade. A mai patit cineva asa ceva? Nu inteleg de ce cad aleatoriu sincer. Sistem de ventilatie este pus la punct, electric.
 2. fie: cineva de aici incearca sa faca un nou malware?scrie? te-ai panicat cand ai primit linku'ul? stai lin., ca nu ii fura nimeni lu mata/tactu 2lei de pe card(sti foarte bine la cine ma refer) daca te ducea bila/ poate ajutai cu ceva.
 3. simplu tu devi middle man in this attempt. banii pot proveni din mai multe surse/ DNM;urile ragaie de bank drops cu full access + rdp. sfatul meu? nu o faca daca este ceva pe numele tau. trebuie sa intelegi ca intr.o investigatie daca te prinde si tu ai fost personal de ai ridicat banii inseamna ca ai avut discernamant/deci ai stiu exact ce faci. pedepsele sunt destul de mari pentru asa ceva si iar, prea multe capete de acuzare. gaseste un cotetar si dai bice @Dragos XMR no BTC/ they will do this shit properly / cred ca stiu ei destul de bine ce fac acolo
 4. Si de ce sa nu ma "aprind" cand vinde unu ca "asta" , care ne povesteste de TOR si alte guțumanii? Pe aici sunt persoane de cand era "isr/ul". De ceva timp (maxim2/3ani) toti stiu de "darweb", tails si etc. Plus( aici iti dau dreptate) nu stiu sa faca diferenta intre hack si crack. Plm. Eu tot am sa "injur".
 5. Owl este superb. Cu toate ca, are momente cand da buleala pe API.
 6. Tot un bou esti. Stai lin. Da nume de un "hacker" care nu "sta" pe clear web. Unde crezi tu ca se fac banii?! Pe onions? Sincer nu incerca sa ne explici de back/end...
 7. @black_death_c4t look who's back. /:))) @ardu2222 esti un bou.
 8. @Zatarra este legal. Cum zice și n, ce faci după ce ii afli adresa? @aelius @Gecko haha 2urși.
 9. Cine a zis, ceva de skids? Ai link-uri deja postate. Pune mana și învață.
 10. dark.fail onion.live si mai departe gasiti singuri linkurile.
 11. Dread a dat drumul la înscrieri. Profitați. @Nytro @Zatarra Si restul care sunt interesați. Pm me please after u get registered/ and I will vouche for you if we got something in common.
 12. 1.Un skimmer la ora actuala îl poți face cu un buget de 500€. Ma refer unu deștept cu sim care sa îți trimită trackurile și o camera bună pt pin. Nu se mai merita cu tastatura. 2. Jackpot. urile (aka Blackbox) sunt cele mai eficiente. 3. Ce fac ei este o forma foarte agresiva de atac. 4. Atm forking dacă nu te duce capul sa programezi un pi.
 13. Explica, te rog. Sau erai beat când ai postat?
×
×
 • Create New...