Jump to content

RazvanDC

Active Members
 • Posts

  52
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

RazvanDC's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

26

Reputation

 1. Sa va țină vaccinul de foame, atunci când Werner și corupții lui din Uniunea Europeană va vor pune taxe și impozite sa le cereți micul ăla pentru vaccin ca de îmbolnăvit tot va veți îmbolnăvi de murit oricum veți muri ca oricine este dator cu o moarte. Nu veți beneficia de nimic pentru ca ați fost pe val și vati vaccinat la ordinul corupților, poate doar de o muie de la politicieni și dreptul deca casca ochii in vitrine la mall dar nu veți avea bani sa cumpărați mai nimic deoarece aveți facturi mari de plătit, asigurări,etc.
 2. Rețeaua asta INEP cam spală bani de vreo 30 de ani cu PSD-ul au început și nu au făcut nici un kkat pana acuma pentru populație iar din ce am auzit li se pregătește și ceva pe la DNA soon Ce avertizare frate ca lor pe pika serverele când bate vântul mai tare aia nu știu decât sa combine sirienii și ong-urile din ce vorbesc babele prin târg. Eu nici nu M-as obosi sa le fac reclama Mai multe șanse sunt sa ma cace un porumbel decât sa îmi zică Romanian Seismic Network sau forumurile alea ongiste când urmează un cutremur LoL Poate se va schimba ceva și in țara asta de cacao.
 3. Pai ai votat USR/PNL și acuma nu îți ajunge salariul? Dute frate la USR/PNL sa te împrumute și arată-le votul pe buletin. Vai ce ma bucur pentru ăștia care își iau acuma M***e de la cei pe care i-au votat, dovada de inteligenta crescută Susțin Câțu și USR ! P.S. du-te și te vaccinează ca guvernul vostru îți da mici și paine
 4. Ce se întâmpla cu forumul? Mai este activ? De când cu vaccinarea nu mai sunt postări de calitate, oare sa fie de la vaccin ? Sau poate sunteți prin Miami cu pașaportul verde ?
 5. Sunteți vaccinați acum numai buni de trimis la război cu arcanul Se pregătește ordinul prin care veti fi trimiși și obligați sa ne apărați și nu din spatele calculatorului deci jos burtica, condiție fizica și sa fiți in forma maxima. Noi vom rămâne in guvern sa va păzim nevestele cât sunteți pe front
 6. Ăștia care faceți propaganda pro vaccin experimental CoVID cum va simțiți acum când încep sa cada vaccinatii ca muștele ? Aveți o gena ADN de criminal ascunsa acolo bine in voi și abia acum sunteți deplin Fericiți ? Aveți sânge pe mâini, oare ce visați noaptea dacă mai aveți vise... Nu ați crezut ca așa va fi? Credeați ca degeaba se arunca oamenii in fata jandarmilor sa-și primească bastoane și bocanci? Succes in continuare, Hannibal Lefter e mic copil acum fata de cei care susțin și fac propaganda, cine știe poate peste câțiva ani prietena sau nevasta voastră se va trezi cu un cuțit înfipt in gat.
 7. De pe telefonul lui Soshoaka curiosule
 8. O firma nu are cum sa ceara chiar tot ce vrea de pa clienți cod iar aspecte ce vizează relația comercială între furnizor și client, asta in legislația EU. Acum s-a introdus KYC și probabil din moment ce FB procesează plăti au dreptul sa ceara ID. Pana la implementarea KYC ei justificau ca cer ID pentru evitarea infracțiunilor din platforma. Ca sa ceri ID justificând evitarea infracțiunilor este o practica comercială neadecvată și denota faptul ca nu dorești sau nu îți poți proteja sistemele in alt mod. Utilizarea acestei practici induce subliminal obligativitatea excluderii dreptului de ascundere a identității individuale pe motivul favorizării comiterii de infracțiuni dar in realitate fără o lege clară este o vrajeala, și chiar nu știu cum de un judecător se poate pronunța pe o astfel de cauza, probabil alt judecător corupt. Intr-o relație contractuala legală unde chiar se semnează un contract autentificat gen notar, acte cu antet sau stampila in mai multe exemplare, etc., atunci da se justifica legitimarea părților - ambelor părți inclusiv a persoanei ce reprezintă societatea comercială ce livrează serviciile și produsele. Deci atât timp cât nu efectuezi tranzacții financiare Facebook nu are pentru ce sa te legitimeze, încălcarea ToS nu este justificativă pentru legitimare. Daca folosești id-ul cuiva e treaba ta, dar nu poate fi considerat fals informatic dacă nu se comite o infracțiune și chiar și atunci nu se justifica total. Cum am spus judecători și procurori corupți ușor demontabile cu avocati buni deoarece nu exista la noi premiza de legitimare comercială informatica.
 9. Tie ori îți place sa faci parnaie ori nu ai o treaba cu activitatea pentru care ești acuzat. Chiar ma întreb cum ai intrat in belea... Nu faci expertiza după , o faci înainte și depui întâmpinarea la dosar care sa conțină și expertiza. Expertiza o faci pe contul Microsoft împreuna cu firma de IT după care te duci la reprezentanta Microsoft București cu expertiza și rogi sa ți-o confirme printr-o adeverința sau ștampila. Asta dacă nu vrei la răcoare... Este adevărat ca vei complica lucrurile încercând procurorii dar ori ca-i inervezi ori ca nu tot la parnaie ajungi deci nu ai nimic de pierdut, cine știe peste ce judecător dai, poate ai noroc. Cum zicea și cineva mai sus dacă ai linii citite pe Hdd nu te complica ca nu ai cum justifica ca altcineva ți-a accesat. Totusi dacă cineva din Mumbai ți-a accesat dispozitivul atunci acesta este adevarul și trebuie folosit acest adevăr in instanța.
 10. Efectueaza o expertiza la o Firma de IT certificata sau cel puțin cel care semnează expertiza sa aibă diploma și certificate adică inginer. Aratale contul și locațiile vorbește cu ei și depre posibilitatea de a fi o alerta falsa sau chiar o accesare prin VPN. Dute cu expertiza la avocat sa o adauge la dosar. Proba este teoretic compromisa dacă nu este o eroare iar dosarul va prinde caracter dubitabil adică indoielnic. Mare grija procuratura va încerca sa nege orice contramăsura chiar dacă este scris negru pe alb. Iarăși dacă ei neagă intervenția asupra aparaturii ridicate și aflate in custodie poți merge pe ipoteza utilizării aparaturii tale de către hackeri indieni (Chiat Ruski ca day mai vine).
 11. “Criminalactivity. Because transactions can be anonymous — law enforcement cannot easily trace who buys and sells — its use is dominated by illegal endeavors.” Sa controlezi totul poate însemna tot criminalitate
 12. Multumesc la toți pentru soluții . Cum deosebesc un ups cu management pe tel fata de unul obișnuit ?
 13. Am o casa la munte unde mai las focul aprins in centrala termică dar dacă pica curentul este posibil sa fiarbă apa și sa explodeze vasul cu apa de expansiune. Cabana e alimentata de un generator magnetic pe neodim din China la care s-a defectat AVR-ul și îmi scoate curentul cu variații cand 200 cand 220 poate chiar și 180 volți iar foarte des se întrerupe curentul pentru 1 secunda și revine. Acum caut un ups puternic + stabilizator dar pana găsesc și modific instalația am nevoie de o alerta pentru cazul in care curentul se va opri mai mult de 10 minute. Exista o asemenea alerta sau chiar o sonerie care sa scoată sunet sau chiar sa trimită pe telefon notificare? Ma refer noapte când dorm la cabana dar poate și in cazul când plec de acolo sa primesc pe telefon. Multumesc.
 14. Nu ma pricep de asta întreb, electrum poate fi utilizat și pentru ETH? Eu îl folosesc pentru BTC și nu văd opțiune cum sa primesc sau sa convertesc in ETH. Multumesc. Am sa încerc și walletul pe care l-ai menționat mai sus. Fac teste cu sume mici și nu am chef sa descarc aplicații care cer verificări .
 15. Ma refer sa nu ceara date biometrice, copie după id etc
×
×
 • Create New...