Jump to content

costint

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

costint last won the day on February 23 2021

costint had the most liked content!

About costint

  • Birthday June 27

Profile Information

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

1506 profile views

costint's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputation

  1. Doar la intrebarea asta pot sa iti raspund si din cate stiu eu exista un plugin care te ajuta sa integrezi python in wp, daca faci o cautare mai amanuntita pe google sigur o sa gasesti ceva.. https://www.educba.com/wordpress-vs-django/
  2. Multumesc, acum am dat comanda.
  3. De ceva vreme am foarte mult timp liber si nu reusesc sa gasesc o activitate pe care sa o fac de acasa si sa fiu cat de cat productiv... am ceva experienta in html,css,php. Eu ma gandeam daca tot am ceva experienta in html,css, php sa fac un CMS dar as avea nevoie de putin ajutor pe partea de securitate deoarece sunt 0 barat pe partea de securitate web... Daca ma puteti ajuta cu cateva idei as fi recunoscator Multumesc!
  4. Chiar arata bine pentru un start mai ales ca este si responsive
  5. Dosar permanent - Edward Snowden ABC-ul psihopatului de succes 1/2 - Kevin Dutton
  6. Am discutati si cu alti avocati si in mare parte cu totii au ajuns la aceiasi concluzie... nimic special.
  7. Nu am facut niciodata parnaie si cu siguranta nu mi-ar placea. Dupa toate discutile de pe forum m-am vazut cu avocatul si el mi-a spus ca exista o posibilitate sa ma trezesc cu inca o acuzatie daca mai incerc sa fac ceva in momentul asta... ca cica as incearca sa "obstructionez ancheta" sau ceva de genu. Sfatul avocatul a fost sa nu scormonesc acum in "rahat" ci sa mai astept pana se incheie deoarece cu siguranta voi scapa cu maxim o suspendare si dupaia o sa fie timp berechet sa incercam sa aflam mai multe detalii. Cat despre locatii, in contul de microsoft imi arata doar ultima locatie nu si cele care au fost inainte si momentan nu am acces la toate setarile de securitate deoarece trebuie sa confirm prin email si contul de email are autentificare cu doi factori care din pacate al doilea factor este telefonul care este si el retinut... Despre belea daca vrei info iti trimit in privat sa afli si tu cu ce ma confrunt in aceasta minunata tara poate te ajuta pe viitor sa nu faci aceiasi greseala
  8. Nu incerc sa elimin probe, incerc doar sa aflu daca s-au facut abuzuri care ma pot ajuta la cedo
  9. O să fac asta imediat cum imi recuperez bunurile. Oricum ar fi cred cu tărie ca iei mi-au umblat in leptop si ceea ce mi-a atras atentia cel mai tare si ce ma facut sa cred ca asa este, a fost faptul că nu ma mai puteam conecta la contul de Facebook pe motiv ca cică mi-as fi schimbat parola. Culmea este ca parola a fost schimbata cu aproximatie in perioada in care eu am fost reținut de cei de la politie.
  10. Mda.... ai dreptate, din pacate asa functioneaza treburile 😐. Sunt curios daca cumva dupa ce se termina toate procedurile si imi recumperez bunurile ar exista o posibilitate sa vad daca a fost accesat leptopul in perioada asta. Din cate vazuzem pe google in windows ar exista un log care nu ar putea fi sters... dar na pana la momentul ala momentan raman doar niste speculatii 😅 Multumesc de sfaturi guys, sunteti minunati! Respect!
  11. Am discutat cu avocatul meu despre aceasta problemă și mi-a spus ca nu prea se poate face nimic, doar in cazul in care reusesc sa obțin de la microsoft o dovadă că acest leptop ar fi fost accesat in perioada reținerii. Am trimis email si la microsoft dar raspunsul lor a fost ca din păcate ei "nu stocheaza astfel de date". Multumesc mult de raspuns, chiar nu stiam de treaba cu locatia! ☺️ Se poate inchide acest topic.
  12. Salutare tuturor! Recent am intrat intr-o problema cu legea si mi-au fost retinute bunurile precum leptop, telefon etc.. Pe leptopul personal aveam conectat contul si microsoft si locatia activa, ultima oara cand am folosit leptopul ma aflam in Cisnadie jud SB, dupa ce mi-a fost retinut leptopul la o scurta perioada de timp am vazut ca ultima locatie nu mai era Cisnadie jud SB ci in Mumbai Null Bazar, Maharashtra si asta imi da de gandit ca mi-au deschis leptopul sau au accesat fisierele din el si ei din cate am fost informat nu ar avea dreptul sa faca asta pana la expertiza informatica. Exista vreo posibilitate sa verific daca mi-au accesat leptopul/fisierele din el prin contul de microsoft sau alta solutie? Multumesc!
×
×
  • Create New...