Jump to content

meelky

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

meelky's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Se poate si la noi dar doar un sfert din suma de mai sus si asta in 4-5 ani
  2. @gabyyy: Am descoperit Cloud Hotspot Software by HotspotSystem.com dupa ce am instalat pe router DD-WRT, l-am testat, e ok, dar parca nu as vrea sa il folosesc, si as vrea sa fac totul costume, asta si din dorinta de a invata. Am reusit sa instalez si Freeradius.net, l-am testat, insa am descoperit ca nu este chiar ceea ce imi doresc (sau poate nu am inteles eu in totalitate cum functioneaza), ideea este ca router-ul respectiv nu va fi conectat la un pc in lan care sa aiba configurat Freeradius.net, reteaua din care provine routerul imi doresc sa fie una externa. Probabil asta ar insemna sa am un server (un dedicat sau ceva) care sa se ocupe cu ce se ocupa pc-ul meu in acest moment pe lan. Dupa care intervine o alta problema care se refera la dorinta mea ca datele de logare sa nu fie prestabilite, ci sa existe posibilitatea de creare a unui cont. @silvian0: Din pacate nu mi-a fost foarte de folos link-ul oferit de tine, e tot un fel de DD-WRT doar ca zic eu ca are ceva plusuri, si faptul ca poti cumpara device-urile preconfigurate.
  3. Multumesc pentru raspuns, din pacate nu am reusit sa fac o instalare, am intampinat probleme, am incercat sa folosesc asta (freeradius.net) pe windows, am instalat Cygwin dar pasul urmator, instalarea freeradius, nu mi-a iesit. Imi spune mereu ca .tar-ul nu este gasit, o sa mai insist totusi, daca mai ai ceva sfaturi, ar fi bine venite. Uite am instalat si eu DD-WRT pe un TP-LINK WR740R, este doar un firmware custom, care a fost foarte util, iti multumesc, insa de aici mai departe, care ar fi drumul, sa ajung la ce imi doresc eu?
  4. Salut, Doresc sa modific modalitatea de autentificare la un router wireless, de la cea clasica, la una asemanatoare cu routerele pe care le gasim prin oras de la orange, digi, freewifi, etc. care pentru acces la internet cer utilizatorului intregistrarea/autentificarea cu un user si parola. Am nevoie de cateva sfaturi, nu stiu exact care este procedura, daca exista deja asa ceva pe piata, scripturi, tutoriale, resursele de care ai nevoie, investitie. Multumesc anticipat!
×
×
  • Create New...