Jump to content

matsonmar

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

matsonmar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Reputation

  1. salut matsonmar.vreau niste credit vf. Mai exact imi tebuie 10 incarcari de 8 euro pe 10 nr diferite de prepay. Sa zici cat ma costa cei 80 de euro

  2. Cumpar RDP-uri US , doar fresh , platesc la saptamana NUMAI PRIN LR , nu pp , credit vodafone sau alte prostii. ma intereseaza 10-20 bucati zilnic din state diferite. Nu am ym . Doar ICQ sau Jabber. Astept PM.
  3. mai vinzi conturi de comcast? si la ce pret

  4. nu e mai simplu sa iti faci un cont pe un site de socks ?
  5. asta numai romanii inteleg .... pe nici un site de afara nu ai sa vezi : Dute ma ... bateti coasa etc ... acolo o sa vezi doar posturi de genul : a lucrat cineva cu persoana sau nu ... simplu ... pacalesti 1 persoana ai status ripper si ban ... simplu
  6. hKr .... cand te-ai inregistrat pe forum , aveai cont cu vechime cumva ??? Da m-am inregistrat ieri si ieri am postat anuntul. Habar nu am daca blocheaza sau nu cartela nu am nici cea mai mica idee. Fac aceeasi chestie pe niste retele din Africa si nu e nici cea mai mica problema.
  7. ma oameni buni : Nu are nici cea mai mica legatura cu abonamentele . Va pot suna de pe numarul de pe care va trimit creditul , va dau mesaj ce vreti voi. Deci repet creditul nu se transfera de pe vreun cont de abonat ... nu are nici cea mai mica legatura cu contul de abonat. Numarul meu de pe care va trimit creditul nu se incarca de pe cont de abonat.
  8. am zis eu ca e cont de abonament pe undeva ?????? nu cred ca am zis ca incarc de pe abonament . e simplu eu bag creditul pe numarul meu si de acolo trimit in alte parti . creditul nu vine de pe vreun abonament.
  9. transfer creditul direct de pe un numar de-al meu
  10. no loginele sunt fresh ? sau sunt din alea de se gasesc pe tot netul ? cati bani pe nologine ?
  11. ba cred ca pot si orange ... da-mi un pm cu un icq sau jabber
  12. cate mailuri ai nevoie ? vrei cu user / pass sau doar mailurile ?
  13. de vanzare credit vodafone . 70% din valoare. plata doar lr. pt 10lr - credit 10 euro. pm pentru detalii.
×
×
  • Create New...