Jump to content

matsonmar

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by matsonmar

  1. Cumpar RDP-uri US , doar fresh , platesc la saptamana NUMAI PRIN LR , nu pp , credit vodafone sau alte prostii. ma intereseaza 10-20 bucati zilnic din state diferite. Nu am ym . Doar ICQ sau Jabber. Astept PM.

  2. Poti administra contul indiferent ca ai cartela sau abonament.

    Daca are acces la vreun cont al unei persoane care nu i-a dat acces si face tranzactii neautorizate catre x numere, contul persoanei va fi blocat pentru o perioada de timp, cat si cartelele unde a fost transferat credit.

    In urma accesarii si transferurilor facute neautorizate de pe acel cont, se va deschide o ancheta, care va dura ceva timp pentru a stabili cauza si a lua o decizie concreta de final.

    Victima in cauza nu poate plati sutele de euro care au fost transferati fara consimtamant de catre o alta persoana. In acest caz ancheta va continua, iar cartele unde a fost transferat credit cat si contul de pe care s-a transferat vor ramane blocate.

    Nea "matsonmar" are 6 posturi iar contul e nou facut, asa ca aveti grija ceea ce faceti, fiinca sar putea sa va treziti cu cartelele blocate.

    • Verificati daca nenea detine acel numar de pe care transfera.
    • Punetil sa va sune sau sa dea un bip, pentru a verifica.
    • Nu acceptati mesaje, ele pot fi trimise cu ce destinatar doreste, care pot contine litere sau numere.

    hKr .... cand te-ai inregistrat pe forum , aveai cont cu vechime cumva ??? Da m-am inregistrat ieri si ieri am postat anuntul. Habar nu am daca blocheaza sau nu cartela nu am nici cea mai mica idee. Fac aceeasi chestie pe niste retele din Africa si nu e nici cea mai mica problema.

  3. ma oameni buni :

    Nu are nici cea mai mica legatura cu abonamentele . Va pot suna de pe numarul de pe care va trimit creditul , va dau mesaj ce vreti voi. Deci repet creditul nu se transfera de pe vreun cont de abonat ... nu are nici cea mai mica legatura cu contul de abonat. Numarul meu de pe care va trimit creditul nu se incarca de pe cont de abonat.

×
×
  • Create New...