Jump to content

maimuta008

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

maimuta008's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Eu tot ce pot spune ste ca da! Pentru ca am facut o gluma cu pagina: "http://www.mardle.com/" pe care o gasisem cautand in google diferite chestii.Am copiat sursa paginii(scriptul)si apoi l-am introdus in Microsoft FrontPage !!!! Apoi am modificat pozele de acolo cu niste poze de bataie de joc... Si apoi am publicat-o pe net pe un domeniu limitat de aceea acum nu mai este.Am publicat-o cu numele www.mardle.cinci.net si am pus la contact Adresa mea de email...Toti oamenii care erau prieteni de familie cu acea familie a carei site era www.mardle.com imi trimiteau mesaje : "ce se intampla cu pagina ?".Si asa ma distram eu... Dar apoi am spus,ca am sters domeniul,si nu am mai provocat probleme!!! Dar vroiam sa va arat ca,desi ceea ce eu am facut nu este HACK,acea sursa poate folosi ca si hack... TARE CHESTIE!!! Aveti impotriviri? :?: :idea: :shock:
  2. Ce ziceti...se poate "hack-ui"cineva doar prin o sursa luata din internet? Va rog raspunde-ti si apoi va voi spune ce cred eu!!! :roll: :twisted: :wink:
  3. Am tutorialele pregatite dar vreau sa mai modific cate ceva de ortografie...
  4. Era treaba cu viteza de net nu? DEPINDE DE PE CE PAGINA DOWNLOADEZI!!! Am netul de 3 mb si miau spus ca tre' sa mearga cu 1mb...dar am downloadat d p iplay.ro cu 6 MB...
  5. :shock: :shock: Aici va voi arata o chestie interesanta daca sunteti interesati !!! Am auzit de site-ul acesta si am spus sa intru si pe aici sa vad ce este pe aici si as dori sa arat si eu niste tactici pentru incepatori. :twisted: 8)
×
×
  • Create New...