Jump to content

kilipir

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

kilipir's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Vorbeam cu un amic zilele trecute care lucreaza de zor la un magazin online nou si tot incerca sa imi ceara sfaturi stiind ca eu lucrez intr-o firma cu un site vechi de peste 10 ani si iese in primele 3 rezultate cu o multime de cuvinte cheie, foarte cautate, din acelasi domeniu in care incearca si amicul meu sa isi faca loc. Nu stiu daca mai mult a fost sa il dezamagesc, dar am pus cap la cap cat si in ce investeste firma la care lucrez, specificandui ca si firmele noastre concurente investesc cam la fel. 1. Contract cu o firma de seo cunoscuta nu numai in Romania care creaza aranjarea in pagina, categorii, descrieri, diverse texte seo etc 2. Cativa angajati interni ai firmei: photosop-ist care mai face si alte "minuni" personalizate, un tip care adauga produse si le creaza continut unic, reclame pe alte forum-uri/blog-uri, site-uri de licitatii, anunturi, cumpara link-uri de calitate, creaza newsletter, comunicate de presa, facebook, twitter etc etc 3. Adwords, in jur de 1000 lei lunar, in conditiile in care deja au de peste 5 ani principalele cuvinte cheie pe primele pagini la cautari. Ce sa zic, e greu rau cu un site de 1 luna sa mai faci ceva, mai ales cand nu dispui de "cascaval" sa investesti si nici timp "sa rabzi" pana se pune treaba pe picioare.
  2. Ar trebui sa te concentrezi in primul rand pe site-ul tau, cu continut unic (diferit fata de ce vei publica pe alte site-uri, sa nu dai copy/paste la descrierea serviciilor/produselor tale pe site-uri de anunturi etc) si actualizat in permanenta. Site-urile de licitatii, anunturi, de socializare, chiar si unele forum-uri sunt obligatorii!
  3. kilipir

    kilipir.biz

    Salutare, in timpul liber ...am lucrat putin la acest site de anunturi gratuite , folosesc platforma wordpress si sunt incantat de faptul ca exista o comunitate mare si gasesti cam ce vrei.
×
×
  • Create New...