Jump to content

Goddy

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Goddy

  1. Nu, @yahoo.com. Sau, daca am fost beat rau cand mi-am facut contul, @gmail.com. Oricum niciuna dintre adresele mele de mail nu se potriveste, cu siguranta a fost schimbata. Ce motiv serios ar fi putut avea cineva sa-mi schimbe chestii prin cont, dar sa nu-mi dea ban? In afara de posturile de pe forum si mesajele private ce le vedeti si voi, nu am mai interactionat cu nimeni. Nici pe mess, doar acum cateva luni la telefon, dar nu poate avea legatura.
  2. Bine, dar nu am lut ban! Nu cred ca e nici macar un avertisment pe contul ala, ci doar s-au schimbat credentialele de logare... Asta face parte din politica voastra standard, sa respectati asa ceva? Se pare ca nu am decat sa astept... e si aici mai multa birocratie ca la prefectura.
  3. Bine, inteleg ca dureaza ceva timp pana va faceti mica voastra investigatie interna ca sa vedeti cine si ce/de ce a facut. Dar nu-mi puteti reda accesul la cont pana atunci?
  4. Salutare baieti! Imi pare rau ca va mai incarc baza de date cu inca un cont, sunt TheTime, dar de aproape doua zile nu-mi mai pot accesa contul si as vrea sa aflu ce s-a intamplat. Pe scurt, parola nu-mi mai merge, iar e-mailul folosit pentru inregistrarea contului nu este gasit in baza de date. Parerea mea este ca un admin/moderator a vrut sa-mi faca o gluma interesanta, asa ca a schimbat parola si adresa de mail. Alta explicatie nu gasesc, iar acesta ar fi un abuz de putere, nu? In fine, i-am dat cateva mesaje lui Nytro, i-am explicat ce si cum, dar nu vrea sa-mi deblocheze contul pentru ca nu stiu sa-i spun ce mail am la cont in baza de date. I-as fi spus cu cea mai mare placere, dar nu am de unde sa stiu! Doresc, in primul rand, sa mi se redea accesul la cont. Cat de curand posibil, am fost destul dus cu zaharelul... Apoi, as vrea sa stiu cine a avut ideea geniala sa-mi umble la cont. Mi se pare o copilarie inutila, daca tot detine puterea, ar fi putut sa-mi dea un simplu ban si gata, nu? As fi vazut si eu motivul pentru care am luat ban, m-as fi consolat si gata. Daca respectivul a luat masura dupa cateva pahare de gin, poate sa-si ceara scuze si gata. Daca nu... raman fara cuvinte, mi se face mila. In fine, dupa ce se rezolva totul, puteti sa-mi banati contul asta, "Goddy", pentru ca nu sunt interesat de jocuri de culise si conturi multiple. PS: ca sa-i dovedesc lui Nytro ca eu sunt TheTime, i-am spus cam ce PM-uri am in arhiva si din ce posturi am primit reputatia. Eventual, mai puteti compara IP-uri sau mai veniti cu vreun alt test, dar nu-mi mai cereti din nou mailul pentru ca nu am de unde sa ghicesc cine si in ce l-a schimbat.
×
×
  • Create New...