Jump to content

zat

Active Members
  • Posts

    196
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

zat's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Alte pareri, ce-as putea face cu ubuntu?! Ce pot invata? Ce are asa de cool incat sa ma imobilizeze..sa nu ma plictiseasca.. Intelegeti voi. Ubuntu pare prea banal, n-ai ce lucra pe el
  2. Nu m-am putut abtine "flood" ; "vreau sa fiu hacker" On: mersi mult de tot pentru sfat
  3. Eu doresc ceva pentru inceput, sa fac niste buti, un pannel, servere, flood, wi-fi. Etc
  4. Salut baieti, nu vreau sa par un copil netot si retardat. In primul rand in cer scuze daca nu am facut thread-ul unde trebuie. Am rugamintea si dorinta in legatura cu un sfat. Vreau sa invat linux de la zero, imi place mult de tot. Am vazut ca sunt zeci de platforme si sute de versiuni. Am nevoie sa invat: conexiuni, scripturi web, orice. Vreau un linux modern si ok. Va rog sa nu ma atacati, subt nou si chiar vreau sa utilizez timpul free la ceva, m-am saturat sa tot fac laba. On: linux~ce-mi recomandati pentru inceput?! Sarut'mana
  5. zat

    pussy

    totusi o solutie? )
  6. zat

    pussy

    de vorbit nu vorbeste..stiu asta sigur. Faza e ca vreau sa ma simt eu bine..
  7. zat

    pussy

    Hristos a Inviat! Nu vreau sa par un ipocrit insa ma cam framanta destul de tare aceasta problema: detin o relatie la distanta cu o tipa, cred ca are unele anturaje (ca orice fata). Bun.. Eu as dorii sa ii monitorizez activitatea pe facebook, m-am gandit la rat, la keylogger.. insa ea este online/activa numai pe mobil.. cand ne intalnim nu ii pot cere telefonul sa ii citesc conversatiile.. si da.. oricine are dreptul la putin intimitate insa lucrurile astea sunt mai faine daca le faci tu cum poti. Acum ce rugaminte am eu la voi dracilor.. vreau sa ii aflu cumva parola/email-ul de la cont sa ii pot monitoriza toata activitatea sau orice altceva sa o pacalesc (mentionez ca s-ar putea sa reunoasca/ sa stie faza cu .exe (executabile de rat.. s.a.m.d) ce spuneti?
  8. Deci baieti. Acum daca imi comand un iphone 4S codat pe o retea din strainatate ex: (Suedia,Norvegia s.a.m.d) si imi achizitionez un Gvey SIm, il instalez si configurez. Telefonul meu va merge? in totalitatre? -semnal full phone ?
  9. ar faza cu gevey? adica as cumpara un telefon neblocat pe icloud dar blocat ca retea in alta tara . Dupa comand frumos un gevey dupa net ii fac install ce spuneti?
  10. zat

    *Idee*

    Mama si tata = ei sunt baza. Nu te ajuta nimeni... doar ei sunt langa tine la greu si la bine
  11. Deci! Daca e neverlock si contul icloud este banat si urmez tutorialul se rezolva?
×
×
  • Create New...