Jump to content

sokka

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

sokka's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Azi am pus și eu scriptul în funcțiune (12.04.16 13:30 - cam așa - azi am putut face trade), am plecat cu 1968 coins (de pe un AK47 Safari Mesh), și în 30 minute, am reușit să fac cam +100, după setările din poză . -- Nu am înțeles, exact cum face, și cum gândește . Că nu știu, mi se pare uneori, că are câteva scăpări. A ajuns să dubleze pot-ul până la 320 -- destul dă măricel . Deci aveți grijă, cei care pornesc cu 500 de coins-uri, sau poate mai puțin . Am să mai revin, cu un edit, mai târziu . Precizez, că nu prea vreau să-l scap din ochi . -- Am observat, că după vreo 40 de minute, merge mai bine . Edit: LOST .
  2. Am înțeles, că nu ai cerut . Dar dacă eu ies pe +, dau eu de o shaorma și un suc pt. că meriți .
  3. @||xXx||, ai cuvântu meu, că dacă iese ceva, și reușesc, să fac profit, ai și tu ceva de o shaorma și un suc, tot îți dau . Numa că nu pot face trade, am un ak safary mesh, factory new, dar nu-l pot da, e 2 euro și ceva, deci am 2k de coins . @zszu am căutat, de mi-au ieșit ochii, dar am căutat în special, predict bot . Hai să nu fim răi -- dacă treaba merge, eu îi dau ceva . Poate vine @Vincent , și ne zice rezultatul .
  4. Am să-l încerc și eu, dar nu pot acuma, că nu am coins . Mi-am cumpărat, un item după market și nu e tradeable . Acum, să vedem .
  5. Păi dacă e sigur, de ce nu ? Asică acolo spune "from untrusted sources" -- dacă el zice, că e sigur .. o fi sigur
  6. Și eu sunt interesant, cum funcționează exact . Ce face mai exact, joacă el înlocu tău, și îți face și partea de predict ?
  7. Ce linux folositi?Eu folosesc uBuntu, intru in folder si cand scriu ./auto primesc "bash: ./auto: Permission denied" ma poate ajuta cineve? Edit: Am rezolvat prin comanda ... sudo bash ./auto
×
×
  • Create New...