Jump to content

TupacShakur

Members
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

TupacShakur's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. depinde.. 2 sapt daca esti nou ( pana cresti in rank) apoi mai usor.. eu acum fac la 3-4 zile 10$
  2. Treaba e simpla.. iti faci cont apoi vei primi la un interval de cateva zile pe mail cate o melodie careia trebuie sa-i faci un review ( o asculti , ii dai o nota si un comment ) . Sunt 7 nivele .. daca faci reviewuri de calitate ajungi sa fii platit cu 0.50$ pe melodie. Incepeti de la nivelul 1 ( 0.05/mel) dar e placere.. + ca iti vin pe mail melodiile. La inceput va faceti cont : www.musicxray.com/?afid=73282c60611d012f17a61231381bf5de Plata se face cand aveti 20$ prin Paypal Am scos banutii pe 4 aprilie : Dovada : http://imageshack.us/photo/my-images/109/musicxrayjpg1.jpg/
  3. nu cred ca spamam. dar nu vreau sa mai amintesc stafful iar. prefer sa ignor orice provocare de la staff.. ca se dau ban-uri gratuite pe aici numai daca dai o replica.
  4. baga si tu id meu sa discutam putin host.click

  5. optiuni? unde? pe site dati la surf solo ( ca sa nu aveti chat.. eliminati orice risc )
  6. Eu nu stiu la ce comentati aiurea. Verificati si vedeti ca e adevarat ce zic. daca vreti sa faceti posturi vedeti ca sunt alte subiecte:)
  7. da. e pe numele mamei contul. Baga cu cheatengine si ai sa vezi cum am facut eu 120$
  8. V-am dat cea mai comoda metoda de facut bani. in schimbul a inregistrarii ca refferalul meu. Eu zic ca suntem chit. Cu cheatengine si speedhack nu mai asteptati 12 secunde pt o pagina.. maxim 2 secunde si merge treaba uns. D-aia am scos eu 120$
  9. zi o poezie si-ti dau. crezi ca eu dau 15 $ ca sa te convingi tu? a trecut Craciunu' Banii sunt scosi ieri.. si deja is in drum spre card:) sau nu stii sa te uiti la data? crezi ca am luat de pe google? copilas.
  10. Am surfat pe acest site cam 2 saptamani.. si am facut 120$ pe care i-am scos ieri in paypal. Descriere : Va faceti cont, si surfati pana va plictisiti (faceti banutii repede) Inregistrare : Fair Trade Traffic Manual Surf Exchange Dovada plata : http://imageshack.us/photo/my-images/215/bo48xgadalrlt.jpg/ PONT !! Cu cheatengine setati speed la 5-10 si timeru' o sa fie de 1-2 secunde 1. Instalati CheatEngine 6.1 2. De preferat folositi mozilla firefox atunci cand intrati pe site ca sa surfati 3. Deschideti CheatEngine - Alegeti din Process List browserul folosit (mozilla firefox) - Aveti o setare numita : Enable Speedhack ! - Bifati - Setati speed la 5.00 (sigur pana acum) - Intrati la surfat - Rezultatul? Timerul nu mai dureaza 12 secunde ci maxim 2 secunde.
  11. google it sa vezi dovezi de plata:)
×
×
  • Create New...