Jump to content

kyty8686

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

kyty8686's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Mine la ora 12 trebuie sa se prezinte la politie la ora 12:00 a zis ca la sunat comisaru si la intrebat de mine,a vazut ca am vorbit cu el in iulie anul trecut la telefon, nu ma mintit sigur ca il cunosc de mult timp mie vecin,nu are chef de glume proaste nimeni.:(Nu stiu din iulie de anul trecut doar acum sau trezit...si pe mine cand o sa ma cheme oare de ce il cheama pe baiatul cu care am vorbit la telefon oare imi asculta telefonul?nu am pile in politie habar nu am de unde sa o i-au,mi-au fost folos sfaturile voastre am aruncat cartela.
  2. Daca la chemat pe baiatul la ancheta si stie ca am vorbit cu el anul trecut in iulie cand faceam ''prostii''eu cred ca e dej aluat in serios.la sunat comisarul politiei pe baiat sa il intreebe ce a vorbit cu mine la telefon in iulie anul trecut,mie ce urmeaza sa mi se intample?imi vine citatie sau ce? ca imi vine sa fug in china:))
  3. Au fost mai multe id-uri dar daca unul dintre id-uri sa dus sa depuna plangere mie mi le afla pe toate pe care le-am cercetat?suma se rezuma la maxim 100 de euro.
  4. E o problema serioasa daac ai chef de mistouri de-a pula mai bine fa-tzi o laba decat sa bombanesti aiurea.
  5. E numarul meu de telefon e cartela mi am reincarcat si pe el si azi il folosesc,ia spus baiatului pe care care la cheamat ca a vazut ca am vorbit cu el la telefon in iulie anul trecut,pe mine inca nu ma chemat la politie,prejudiciul s-ar rezuma la 100 de euro mai mult nu.
  6. Am facut o bocana anul trecut in iulie,aveam un keylogger si o colctie mare de id-uri cu parola si neavand ce lucra am colectat coduri de reincarcare de la diverse persoane ale caror id le apartinea dandu-ma drept ei si acum un prieten de -al meu cu care am vb la tel candva in iulie anul trecut a fost sunat azi sa mearga la ancheta a fost intrebat de mine si mi sa deschis o ancheta,am facut asta in iulie anul trecut din iulie nu mai am facut nimic am fost pe cartela si mi am reincarcat si pe nr meu sau am vandut coduri,sunt speriata nu stiu ce sa fac,am luat in joaca treaba,ce ma sfatuiti sa fac?mentionez sunt fata am 25 de ani si am dosar curat:D.astept sfaturi si sugestii urgent,multumesc.
×
×
  • Create New...