Jump to content

marcellino

Active Members
  • Posts

    169
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by marcellino

  1. care dintre parinti te batea cu abecedarul de esti asa frustrat?cred tot o femeie asa-i?
  2. toanta esti tu greu te prinzi.
  3. tu consumi stratul de ozon degeaba,apropo daca iti citesc postarile https://rstforums.com/forum/74166-vand-vnc-uri.rst vad ca obisnuiesti sa tragi tepe cu vc-urile tale care e mai tigan acum ?
  4. despre ce telenovele vorbesti acolo mami?
  5. am scris intentionat uameni si tu meriti sa fi numit asa fara suparare sa fi numit om e prea mult.stii tu cumva adevarul absolut ?
  6. vad ca tu stii cum sta treaba ti-a placut?
  7. sa ma bei unde sunt mai analfabeta:))AU SCAPAT DE SUB ZAVOARE:LENEA,RAUTATEA SI TRUFIA :CU DEDICATIE PT pulalaii care judeca o carte dupa coperta.
  8. le-ai dat drumul in casa cica,nu la mine au venit nu vorbii fara sa stii,eu doar am cerut o parere ce uameni frate!!!!!nu ma laud doar cer o parere.mandria e un rahat dar mai nou tot hotzu striga hotzu,apropo sunt o ea nu un el.
  9. Am facut ceva in urma cu 2 ani ,mi sa ascultat telefonul pe vremea aia ,la tel am vorbit nu m-am gandit ca o sa imi fie ascultat si am vorbit fara retineri necodat cu oricine.in urma cu cateva luni au fost vizitate la domiciliu cateva persoane cu care am vorbit despre ceea ce facusem la telefon sa i intrebe cica daca eu sunt xulescu ,printre altele curcanii au spus ca as fi oprit ceva avioane de la decolare cu traznaia mea mi se pare sf ce au spus=)))si dupa ce imi amintesc eu nu aveam cum doar nus zeus,e adevarat ca procurorii obisnuiesc sa iti bage pe gat minciuni doar sa te vada langa jiji?pe mine nu ma cautat nimeni cu nici o declaratie,ma gandesc ca inca nu au gasit suficiente dovezi.
×
×
  • Create New...