Jump to content

lolipop2012

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

lolipop2012's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Reputation

  1. Ca sa ne conectam pe Yahoo Messenger mai usor exista o metoda foarte usoara,urmati pasii urmatori. 1. Mai intai apasati CTRL + Shift + P intr-o fereastra e Yahoo si faceti setarile ca in imaginea de mai jos. 2.
  2. La inceput vreau sa va zic ca sunteti pe riscul vostru.(e ilegal) Unii dintre voi care aveti smartphone android ati vazut ca nu puteti sa descarcat nimici din Google Play Store de pe PC fara traficul de date de la mobil.Mai pe scurt incercati sa descarcati din Google Store .Descarcati dar, foloseste netul mobilului sa se descarce.Ca sa descarcam si sa se salveze pe pc si sa nu ne manace netul mobilului,exista o varianta ilegala care functioneaza. Pt. inceput click dreapta pe shortcut-ul browser-ului si la Target mai adaugati dupa ce scrie si asta: --ignore-certificate-errors Acest switch face ca browserul doar sa ignore in viitor notificarile de eroare pentru certificatele SSL si nu va dezactiva protocolul SSL. Doar daca faceti pasul de sus puteti continua. Intrati aici, apoi instalati extensia si porniti-o. http://codekiem.com/apk-downloader/crx/1.2.1.crx O sa va ceara Device Id si emailul folosit de telefon , parola . Device id-ul se afla cu o aplicatie numita Device ID. (o gasiti in google play) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.redphx.deviceid O alta varianta ar fi sa mergeti la telefon si sa tastati : *#*#8255#*#* O sa fiti intampinati de o fereastra in care veti gasi JID (mail-ul Google folosit pe smartphone-ul sau tableta voastra) si Device ID reprezentand ID-ul dispozitivului vostru Android. ATENTIE: Device ID-ul are 16 cifre, cele care urmeaza imediat dupa “android-”. Nu introduceti si “android-” ci doar cifrele si literele care apar dupa “android-” Dupa introducerea datelor in extensie, dati click pe Login. Va recomand sa lasati ca Operator SIM, T-Mobile daca doriti sa puteti descarca aplicatii care nu sunt disponibile pentru Romania. Acum de fiecare data cand cautati in google play de pe pc o aplicatie free, o sa va apara sus in coltul paginii un patrat verde si o downloadati pe pc de unde apoi puteti sa o bagati pe telefon. ENJOY...!
  3. copie asta in notepad: <html> <body> <iframe src="http://rstcenter.com" width="100%" height="100%"> </iframe> </body> </html> in loc de http://rstcenter.com scrie pagina care vrei tu sa o ai ca fundal. Salveaza ca nume.html (in loc de nume scrie numele care il vrei tu) Dute la setari pt fundal si apoi la browse si poti pune pagina... GATA!
  4. Google Translate face beat box sau incearca sa cante (depinde de limba) la traducerea asta 1. Intra pe Google Translate. 2. Copiaza textul de mai jos in casuta in care introduci un text care vrei sa fie tradus: pv zk bschk pv zk pv bschk zk pv zk bschk pv zk pv bschk zk bschk pv bschk bschk pv kkkkkkkkkk bschk bschk bschk pv zk bschk pv zk pv bschk zk pv zk bschk pv zk pv bschk zk bschk pv bschk bschk pv kkkkkkkkkk bschk bschk bschk pv zk bschk pv zk pv bschk zk pv zk bschk pv zk pv bschk zk bschk pv bschk bschk pv kkkkkkkkkk bschk bschk bschk pv zk bschk pv zk pv bschk zk pv zk bschk pv zk pv bschk zk bschk pv bschk bschk pv kkkkkkkkkk bschk bschk bschk pv zk bschk pv zk pv bschk zk pv zk bschk pv zk pv bschk zk bschk pv bschk bschk pv kkkkkkkkkk bschk bschk bschk 3. Seteaza GERMANA la limba in care doresti sa fie tradus textul. 4. Apasa pe difuzor, pentru ca Google sa iti citeasca traducerea. PS. Merge si pe alte limbi (Ceha , Rusa, etc. vedeti voi pe care merge si pe care nu) IMPORTANT: sa nu fie setat de autodetect language
  5. Intai deschizi uTorrentul,dupaia dai sus la Help ,apoi jos de tot about uTorrent si apesi ctrl+t. Enjoy!
  6. download : politic.docx download - 2shared Virus scan : https://www.virustotal.com/file/91d508a77826c37aa65a3a57c911e376ceacee75b2d4b074fcf40d173c0675b6/analysis/
×
×
  • Create New...