Jump to content

bitefightdinsange

Members
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

bitefightdinsange's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. am inteles luatias mortii la pula ca de vorbit vorbiti dar in viata de zi cu zi sugeti pula spalamati pe pula!
  2. DarkKing luatias familia in pula si frati si surori daia mici daca ai sa imi trag pula prin ei!! nu mai zic de maicuta ta sa`mi bag pula in ea si`n mortisorii ei ca mie nu puteti decats a`mi sugeti pula! NU STAU CA VOI MUISTII DRAK TOATA ZIUA SA TRAIESC VIRTUAL....TREZITI`VA FUTUVA NEAMU ALA DE RATATI LA REALITATE SI TRAITI PUTIN O VIATA REALA...daca cumva stiti ce e aia! ..de atata stat in fata calculatorului aveti fetele ca pula mea.... Hai sa`mi sugeti pula acum si in vecii vecilor! AMIN
  3. SA VA IAU FAMILIILE IN PULA LA TOTI ASTIA CARE SUGETI PULA IN FRUNTE CU NEMESIS!!! BAGAMIAS PULA IN SANGELE VOSTRU DE INFECTI...CA PANA SA APARA NEMESSIS ERATI CEI MAI DEVOTATI JUCATORI......ACUMA I`I SUGETI PULA LU ASTA......DAVAS LA MUIE!!! ..e valabil ptr cei care se simt!
  4. la mine toate se rezuma la Nemessis si Trizor kakat ala....si restul celoc care ii tin partea! ptr restul RESPECT si stati linistiti ca o minune nu tine mai mult de 3 zile.....o sa revina totul la normal!
  5. ma pis pe tine martalogule!! daca tot a fost sa fie asa.....crede`ma coinakule ca sunt si alte chestii mult mai importante ptr mine.... nu sunt un ratat ca tine sa ma axez pe un singur lucru bulangiule! ....acum te las sa`i mai sugi putin pula lui Neme ala....si mai pe seara mi`o sugi mie ca tre sa plec pisamas pe tine de curvulitza mica!!
  6. fara mistouri.... ce facem cu conexiunea...... IO BAGI IN CUR MATII BAGAMIAS PULA IN SANGELE VOSTRU!
  7. pai daca esti asa mare hacker din pizda...te descurci tu fraiere!!!de ce ceri la mine...cereareai mort sa ceri nu am nevoie fraiere de alte combinatii...am ce`mi trebuie
  8. strigoiule...nu esti in stare sa pui un macbook sus pe ebay si ne iei pe noi cu dastea! pisamas pe tine
  9. pai nu mai poate sa mai injure nici ala ca il pupa in pula Trizore ala...pisamas pe amandoi ca chiar ca ati dato in bulangeala ba baieti!! apropo ratatule (Trizore) sa te fut in ochii aia chiorombalii ca mai devreme am lasat mailul meu ... din pacate ptr tine este un mail de aol ,o parola din 4 cifre ,10 mii de combinatii mai exact!
  10. lingel tu fraiere cum l`ai mai lins ....doamne...stau asa si ma gandesc....cat de fericita era mata daca nu te facea.....ai ajuns un ratat d doi bani....pupi lumea in pula asa din orice motiv.....bravo tie ratatule
  11. ...ca sa vezi ce ocazie am pierdut!!!! extraordinar!!!!!!!!!! Nu am nevoie ma bagami`as pula in familia ta!!! sa`ti cumperi periuta de dinti si (pasta) mea sa le ai cu tine pisamas pe tine de coinak!!
  12. nu ma....Linge`l tu in pula in continuare fututi mortii in piept!! si prin absurd asa,....chiar daca as vrea...crede`ma ca nu as avea loc de Tine bagatiai pula in coana mata
  13. Trizore.....pe cine faci ratat fututi foamea aia din gat si nodul ala din stomac.... ) nu ai doua chifle in stomac fututi fata aia de monstru si ma faci ca pe tine(ratat)??!!
  14. ce ras colorat ai ma NEMESSISE .......stai ca te duci tu la puscarie....si ptr ce??!!.....pentru chestii dastea de orgoliu..... nu e decat de la 3-15 ani .....nu`ti trebuie mai mult de 3 luni acolo....ca sa porti fusta pe tine(la figurat) si la propriu sa te si futi in cur!!
×
×
  • Create New...