Jump to content

k1mx

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

k1mx's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. k1mx

    Salutare

    despre asta vorbeam CE SA CAUT ... nu ca am cautat si nu am gasit ... doar pe forumul acesta am cautat si nu am gasit dar pe alte forumuri/site-uri nu am cautat . Multumesc frumos !
  2. k1mx

    Salutare

    off.. deci aveti ceva link-uri sau macar un nume ceva orice despre ce sa caut ?
  3. k1mx

    Salutare

    Am cautat ... am dat search ... doar 2 topicuri am gasit ... unu cu cerere pt o thema si altu cu un tutorial in engleza , dar este cam avansat pentru mine ... nu am reusit sa il inteleg total
  4. k1mx

    Salutare

    ce e cersit in a intreba unde si ce sa caut pentru a "sparge" un forum ... ca tutoriale pentru site-uri sunt destule
  5. k1mx

    Salutare

    Multumesc pentru incurajari si ironii totusi ... in legatura cu ce caut ... un raspuns ceva ?
  6. k1mx

    Salutare

    Salut domnilor ! Cosmin ma numesc si am ajuns aici din dorinta de a invata mai multe studiez forumul de 2-3 zile cred ca am intrat in cam toate topicurile ... am luat fiecare topic in parte si am incercat sa invat cate ceva despre inventia maestrului konrad zuse sau cum il chema pe ala de a inventat pc-ul Ce am invatat in astea 2-3 zile ? Sa folosesc un keylogger , sa fac un scam page ( http://ymsign.allalla.com/ ) daca se considera reclama va rog sa editati si sa acceptat scuzele de rigoare ... si mai multe chestii pentru " noobi " Eh si acum sa va zic ce as vrea sa invat pentru urmatoarele zile sa "sparg" "hacker-esc" sau cum vreti sa ii zicem .. un forum ... phpbb . Tutorialele care le-am citit/vizionat se refera la site-uri ... pentru forumuri nu am gasit nimic ... si acum as veni cu rugamintea de a-mi arata categoria corecta in care sa caut si daca se poate ... si ce sa caut sau poate se gaseste un viitor "prieten de pahar pe google" care ma poate ajuta explicand-mi printr-un PM pe forum sau orice alt program de palavrageala O zi buna va urez !
×
×
  • Create New...