Jump to content

BlodasIsBack

Members
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

BlodasIsBack's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Reputation

  1. Am venit si eu sa imi exprim parerea despre aceasta situatie, pentru ultima data. Stiu ca sunt neimportant, si nu am facut mai nimic pentru forum, dar nu puteam sa ma abtin. Sunt de acord cu domnul Nytro cand vine vorba de : "cersetorii poate vor deveni implicati". Referitor la moderatori, banurile date dupa cheful moderatorilor/administratorilor, banurilor date pe motiv "Loser", sau "Out you go!", aceste naravuri de copil prost crescut va fac foarte mici. Voi aveti pretentia ca userii sa respecte regulile, cand voi nici macar nu sunteti in stare. Aici daca nu ai VIP sau mai stiu eu ce alte smecherii, esti un cacat cu ochi pentru "aia mari", si daca cumva te legi de oamenii lor, iei insta-ban. Nu spun ca sunt cheie de biserica, stiu foarte bine ce reguli am incalcat, dar cand vad ca , "coruptia" asta se manifesta intr-un mod nesimtit, nu am cum sa nu intervin. Sa nu mai spunem ca ban pentru injurat se da oricand si oricum, iar domnul Zattara isi permite sa arunce un "ma doare in pula". Daca scriam eu aia aveam "Out you go!" de mult. Deci inca odata sunteti niste oameni mici, niste caractere de cacat. Uitati ce mi-a scris domnul Nytro cand i-am propus sa adauge un proiect in RST Power: Deci asta denota faptul ca numai lingai si/sau pupincuristii sau alte categorii de pe RST primesc atentia si respectul cuvenit. Aceasta conversatie mi-a provocat greata, si imi pare rau ca in Ianuarie 2012 am descoperit RST. Va rog cineva din staff sa imi dati ban IP, vreau sa termin cu RST, si sa nu ma mai simt tentat sa intru. Cred ca am spus tot ce era de spus, si daca gresesc, sariti-mi in cap. Repet, asta este pentru ultima data cand am mai comentat ceva sau am mai aparut pe forum. Sper sa primesc ban IP ca sa nu ne mai vedem. Repet, stiu ca sunt un nimeni, dar sper ca stafful sa aiba macar acest bun simt. Sa nu mai aducem aminte ca topicurile sunt inchise cand vrea muschiul moderatorilor, fara un motiv intemeiat. Sa nu mai aduc iarasi aminte de tot ce se petrece pe aici. Bine a spus Nemessis, am ajuns la vorbele lui, RST is dead, forever. La revedere!
  2. Da dar eu am de afisat niste itemi, gen richtextbox, labeluri, etc, nu text.
  3. Nu stiu cum sa fac asa... Stiam ca e un tool care face asa dar nu mai stiu cum se numeste.
  4. Sa imi fac lant din oasele mati si cu coastele mati sa imi fac un scaun.
  5. Nu mai, nu ai inteles. Sa fie un tool pe acelasi form care ascunde sau afiseaza iteme.
  6. Sa imi bag pula in toata mata si sa o schinguiesc cu pula peste bot, batuta de soarta ce este, sa moara atarnata cu pula de gat.
  7. Uite... eu imi bag pula in tot iSecurity vostru si sa fac surf cu pula pe dintii vostri belimiati coiul ca pe ouale de paste, si sa va iau mortii in pula sa fac rodeo cu ei. Astept sa rupeti cu flood RST si daca reusiti sa il dati jos 3 secunde aveti 1 os si un zgarci.
  8. Cum se numeste panarama aia care iti ascunde sau afiseaza niste iteme daca apesi pe un butonas. Si sa zicem ca am 2 chestii d'alea care arata si ascund, cand una e deschisa cealalta sa fie inchisa si vice versa.
  9. Cum adaug o chestie care sa faca urmatoarea treaba : Adica daca faci click pe butonasul de langa scris sa iti arate sau sa iti ascunda itemele. Si sa zicem ca am 2 chestii d'alea care arata si ascund, cand una e deschisa cealalta sa fie inchisa si vice versa.
  10. Am primit de ballackc4t, multumesc mult!
  11. Mess, Skype, ce vrei tu...
  12. Spam bot v1.0 by BLODAS Este o porcarie de program facuta de mine in visual basic care, evident, face spam. Interfata e prea simpla. Dar atentie, la "Power" selectati numai 1 singura viteza , si cand vreti sa alegeti alta debifati cea de dinainte. DL : GirlShare - Download Spam Bot v1.0 by BLODAS.exe Enjoy!
×
×
  • Create New...