Jump to content

aussiecriminal

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

aussiecriminal's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. OP , bun tutorial as adauga inca un punct mai pe la sfarsit asa: cei 200-250 euro pe care ii dai la spurcaciunea de gabor muist pe care nu-l mai satura dracu' de spagi( futu-i in gura de escrocei ) ca sa iei orasul. fara ei nu iei carnetul ,crede-ma.
  2. There are currently 21 users browsing this thread. (16 members and 5 guests) la 1 am duminica spre luni...... mai da-o-n morti mai da-o-n cacat de polonic, in plm ....nu stiu cate sute de reply la thread...ce plm ati face daca ar fi 5-6 ca ea, ati inchide forumul din cauza la polonici? ban si nebagata in seama si gata .....parca sunteti copchii cacat forum de hack
  3. in 30-40 de ani ei vor fi majoritari iar noi romanii minoritari. este un lucru sigur. se inmultesc ca iepurii ,toarna puradei doar pentru a lua ajutor de la stat, alocatie..mortii lor. va dati seama cum pot gandi ei? noi romanii ne gandim de 10 ori inainte sa avem un copil, daca nu ne descurcam, daca nu avem ce-i da de mancare, daca aia , daca ailalta..pe cand ei nu. sunt ca daunatorii aia din agricultura care distrug recoltele.asa ne distrug ei tara incet dar sigur. in maxim 50 de ani Romania va fi Tigania. exceptii sunt , 1-5% dar doar atat, restul de cel putin 95% nu sunt cu nimic de folos tarii asteia, nici economic , nici cultural, nici plm...deloc. singura solutie asa cum vad eu realistica, nu cu hitler inviat si cacaturi: un partid nationalist la guvernare si un presedinte nationalist gen Vadim, dar varianta mai soft, ca ala e prea tampit ....care sa confiste averile facute ilegal , sau averile care nu pot fi justificate, inasprirea pedepselor - rescrierea codului penal daca e nevoie, sa le taie ajutoarele sociale si sa-i trimta cu japca la scoala sau la munca... si pana la urma, plm romanii sa fie mai uniti, sa ia atitudine cande vad o nedreptate, sa-i puna la punct uniti cand vad ciorile ca fac ce fac ei...
  4. cu 5 posturi ai si minimum order tu? si de 15 ) m-as mira sa prinzi vreo gasca sa-ti trimita 45$, dar mai stii...
  5. gossimer.com e singurul pe care il stiu sa acccepte lr
  6. bai domnu' darkyangel, daca te agata si te lasa in pula goala de tot lr-ul care il aveai pun pariu ca nu mai spuneai asa. in fine treaba voastra.
  7. te caci pe el adf.ly - faci cam 100$ pe luna si aia daca te tii de spamat toate forumurile posibile. ia un tutorial de aici, merge , dar e futere de utere sa faci bani din asa ceva, mai bine uita de3 adf.ly or fi metode de facut bani cu asta am auzit de plati de 1000+ $$$ la luna, dar nu am idee cum.
×
×
  • Create New...